MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ρένια Λουιζίδου: “Ο Μπονάτσος ήταν η ζωή η ίδια, ζούσε σαν 7 άνθρωποι” (vid)

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο “Πρωίαν σε είδον”, όπου μίλησε για τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της και φυσικά για τους Απαράδεκτους.

Monopoli Team

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε σήμερα (29/01) καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ, όπου μίλησε για τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της, αλλά και για το “Sexy Laundry”, την παράσταση στην οποία συμπρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, στο Θέατρο Κάππα.

Κάνοντας μια αναδρομή στην καριέρα της μέχρι σήμερα, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην πρώτη μεγαλη της επιτυχία στην τηλεόραση, τους “Απαράδεκτους”.

Είναι ευλογία αν οι Απαράδεκτοι είναι comfort tv για κάποιον, μακάρι να μπορείς να λειτουργείς έτσι για τους ανθρώπους” είπε η ηθοποιός για την ιστορική σειρά του MEGA, ενώ μοιράστηκε και μερικές αναμνήσεις της με τον συμπρωταγωνιστή της, Βλάσση Μπονάτσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡένια Λουιζίδου: «Στην τηλεόραση, στα 40 είσαι η πρωταγωνίστρια και στα 45 η μαμά της» (vid)12.09.2018

“Ο Βλάσσης με έλεγε μούχλα, ήμουν 23 ετών και ο Βλάσσης ζούσε την κάθε μέρα σαν να έχει 40 ώρες και εγώ κάποια στιγμή τα έπαιζα. Και μου έλεγε ‘σήκω ρε μούχλα να βγούμε’ αλλά που να ακολουθήσει η μούχλα, δεν τον έπιανες. Ο Βλάσσης ήταν η ζωή η ίδια, σαν 7 άνθρωποι. Δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να έχουν τους ρυθμούς και την ενέργειά του” είπε, μιλώντας στη συνέχεια για τον θάνατό του. “Ήταν σοκ όταν έφυγε ο Βλάσσης. Ο Βλάσσης ανήκε σε μια κατηγορία ανθρώπων που δικαιούται να ζει, γιατί ήξερε πώς να ζει, ήξερε να την ευχαριστηθεί τη ζωή, και όταν πεθαίνουν τέτοιοι άνθρωποι τόσο νέοι, λες είναι παράλογο”.

“Πολλά από αυτά που έκανε ο Βλάσσης αν τα έκανε κάποιος άλλος δεν θα είχε συγχωροχάρτι. Είναι όμως μια συγκεκριμένη προσωπικότητα και παράλληλα με όλη αυτή την τρέλα είχε και μία μεγάλη τρυφερότητα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου. Δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με κάποιον άλλον” πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε και για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο και επίσης γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, συνεχίζοντας για δεύτερη σεζόν στο Θέατρο Κάππα. “Είναι πολύ δυνατό το έργο, πολύ αστείο και τρυφερό ταυτόχρονα. Είναι αδύνατο να μπεις στην αίθουσα και να μην επικοινωνήσεις με το έργο. Και παρότι το έργο μιλά για τη φθορά του χρόνου σε μία σχέση, δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει βρεθεί ζευγαρωμένος και να μην ταυτιστεί με κάποιο τρόπο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒλάσσης Μπονάτσος: Ο “Απαράδεκτος” αιώνιος έφηβος12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b