MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ρένια Λουιζίδου: «Στην τηλεόραση, στα 40 είσαι η πρωταγωνίστρια και στα 45 η μαμά της» (vid)

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αποδοχή της ηλικίας, αλλά και το πώς αυτή επηρεάζει τους γυναικείους ρόλους στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Monopoli Team

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Ρένια Λουιζίδου μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γεγονός πως στα 55 της πια έχει αποδεχτεί την ηλικία της. «Για εμένα αυτός είναι ο πιο εύκολος δρόμος. Δεν τον πήρα από γενναιότητα, αλλά επειδή θεωρώ ότι μου είναι πιο εύκολο να ζήσω παίρνοντας αυτόν τον δρόμο. Και να μη ζω με την καθημερινή αγωνία της σύγκρισης με τον προηγούμενό μου εαυτό. Ή με αυτόν που περιμένουν οι άλλοι να είμαι. Μου φάνηκε πως θα με τυραννήσει πολύ περισσότερο αυτό από το να πω απλώς ‘ρε παιδιά απλά μεγάλωσα, όπως όλοι’». 

Όσον αφορά στον λόγο που γίνεται σχετικά με τους ρόλους όταν η γυναίκα ηθοποιός μεγαλώνει, η ηθοποιός σχολίασε: «Στο θέατρο υπάρχουν ρόλοι για όλες τις ηλικίες. Μη σου πω ότι μεγαλώνοντας, οι ρόλοι που ενσαρκώνεις είναι και πιο ενδιαφέροντες, σύνθετοι και πολυεπίπεδοι. Στο θέατρο δεν αντιμετωπίζεις, επομένως, τόσο αυτό το πρόβλημα της ηλικίας. Στην τηλεόραση είναι αλλιώς τα πράγματα. Στα 40 είσαι η πρωταγωνίστρια και στα 45 η μαμά της πρωταγωνίστριας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡένια Λουιζίδου: “Η τηλεόραση έχει στραφεί στις καθημερινές σειρές”12.09.2018

«Οι γυναίκες από την ώρα που φεύγουν από το επίκεντρο του ερωτικού ενδιαφέροντος – που για κάποιο λόγο έχει συνδεθεί μόνο με τη νεότητα – είναι σαν να κρεμούν τα παπούτσια τους. Αλλά κι αυτή είναι μια κάποιου είδους αποδοχή που κάνεις. Ότι εντάξει, δεν θα είναι πια ο ρόλος που θα παίξω το κεντρικό πρόσωπο, θα είναι η μαμά του ή η θεία του, η αδερφή του. Δεν είναι τρελά ευχάριστο, αλλά δεν είναι και για θάνατο», συνέχισε.

Αυτή την περίοδο, η Ρένια Λουιζίδου πρωταγωνιστεί, μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, στην παράσταση “Sexy Laundry” της Michele Riml, που ανεβαίνει για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Κάππα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b