MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Paul Mescal θα υποδυθεί τον Shakespeare στη νέα ταινία “Hamnet” της Chloé Zhao

Ο ταλαντούχος νεαρός ηθοποιός δεν σταματά να εμπλουτίζει εντυπωσιακά το βιογραφικό του. Αυτή τη φορά πρόκειται να ενσαρκώσει τον William Shakespeare σε νεαρή ηλικία στην επερχόμενη ταινία της Chloé Zhao, “Hamnet”.

Monopoli Team

Για την ώρα λίγα γνωρίζουμε για το “Hamnet” · μόνο ότι ο Paul Mescal θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Jessie Buckley, η οποία πρόκειται να υποδυθεί την Agnes Shakespeare, τη σύζυγο του διαβόητου θεατρικού συγγραφέα. Και μόνο αυτό το δίδυμο από μόνο του είναι εντυπωσιακό, ειδικά συνδυαστικά με τη βραβευμένη με Όσκαρ, Chloé Zhao.

Η ιστορία

Η ταινία “Hamnet” θα βασιστεί στο ομώνυμο μυθιστόρημα της συγγραφέως Maggie O’Farrell που κυκλοφόρησε το 2020 και αφορά μια φανταστική αφήγηση του γιου της Agnes και του William, Hamnet. Το πένθος αποτελεί ένα σημαντικό θέμα με το οποίο καταπιάνεται το μυθιστόρημα, καθώς ακολουθεί όλα όσα έζησαν και ένιωσαν οι δύο γονείς του Hamnet μετά τον θάνατό του σε ηλικία 11 ετών το 1596. Αυτή η ιστορία αποτελεί και το σκηνικό πίσω από τη δημιουργία ενός από τα πιο δημοφιλή έργα του Shakespeare, του Άμλετ. Μάλιστα, μια σκηνική εκδοχή του μυθιστορήματος έκανε πρεμιέρα πέρυσι στη Royal Shakespeare Company.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Dune μέχρι το Joker: 12 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 202412.09.2018

Το “Hamnet” δεν είναι το μοναδικό συναρπαστικό πρότζεκτ που έχει στα σκαριά ο Mescal. Πέρυσι, ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη ταινία Gladiator 2 του Ridley Scott ως Lucius – ο γιος του Maximus του Russell Crowe. Ο Mescal θα υποδυθεί επίσης τον ρόλο του Franklin Shepard στη διασκευή του Merrily We Roll Along από τον Richard Linklater. Αυτό το πρότζεκτ, μάλιστα, θα κρατήσει τον Mescal απασχολημένο για αρκετό καιρό, καθώς θα γυριστεί σε διάστημα 20 ετών!

Με πληροφορίες από Collider. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b