MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Άκης Σακελλαρίου: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Βασίλη Κεκάτο» (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» ο ηθοποιός εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Βασίλη Κεκάτο.

©Vassia Anagnostou
Monopoli Team

«Το σινεμά μου αρέσει πολύ», είπε ο ηθοποιός ενώ ρωτήθηκε με ποιον σκηνοθέτη που δεν έχει δουλέψει ποτέ μέχρι και σήμερα θα ήθελε να συνεργαστεί. «Με τον Βασίλη Κεκάτο θα ήθελα να συνεργαστώ. Τώρα πια δοκιμάζονται στην τηλεόραση τα νέα παιδιά και είναι ένα βήμα για να αποδείξουν κάποια πράγματα. Είναι εξαιρετικοί οι σκηνοθέτες που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια». 

Στη συνέχεια ο Άκης Σακελλαρίου αναφέρθηκε στις κακές συνθήκες που μπορεί να επικρατούν σε γυρίσματα ταινίας και πώς το διαχειρίζεται ο ίδιος. «Αν είναι μια ταινία που σε ερεθίζει δημιουργικά δεν υπολογίζεις καθόλου τις κακές συνθήκες όπως πχ το κρύο, αν και δύσκολο. Όπως και σε γυρίσματα στην τηλεόραση υπάρχουν μέρες που πας απλά και κάνεις τη δουλειά σου. Εκεί είναι πιο δύσκολο».

«Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι δεν θα ήθελα να ήμουν εδώ καθόλου. Είχα βρεθεί θυμάμαι για γύρισμα χειμώνα στα λατομία της Πεντέλης. Ήταν δύσκολο για εμάς, βγαίναμε από το αμάξι και ‘κοκκαλώναμε’ από το κρύο. Αλλά για να το δει μετά ο κόσμος και να λέει τι ωραία εικόνα, τι ωραία ατμόσφαιρα… το κάναμε». 

Και συνέχισε: «Το ότι υπομένουμε πολλά ως ηθοποιοί μάς κάνει και πιο ενδιαφέροντες. Δεν έχουμε μια καθημερινότητα όπως έχουν άλλα επαγγέλματα και είμαστε τυχεροί γι’ αυτό». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆκης Σακελλαρίου: «Η τέχνη της υποκριτικής έχει έμφυτο το σπέρμα του ναρκισσισμού» (vid)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b