MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

5 πράγματα που δεν πρέπει να αφήσεις στο αυτοκίνητο σου και γιατί

Αν έχεις την κακή συνήθεια να ξεχνάς πράγματα στο αμάξι σου, τουλάχιστον μην ξεχάσεις τα παρακάτω αντικείμενα.

Monopoli Team

Το αυτοκίνητό μας πολλές φορές μπορεί να μετατραπεί σε αποθηκευτικό χώρο, ωστόσο ξεχνάμε πως δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Μέσα στην καθημερινότητα και την βιασύνη, κουβαλάς μαζί σου πράγματα, τα οποία στο τέλος της ημέρας ίσως και να βαριέσαι να επιστρέψεις στη θέση τους.

Ωστόσο αυτή η συνήθεια μπορεί να γίνει «επικίνδυνη» και καταστροφική, ειδικά αν ξεχνάς για μεγάλα χρονικά διαστήματα τα παρακάτω αντικείμενα:

Φάρμακα

Τα φάρμακα όσο και να βολεύει η αποθήκευσή τους στο αμάξι, καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Πέρα από το γεγονός πως αλλοιώνονται, μπορεί να καταστούν αναποτελεσματικά αν εκτεθούν σε ζεστές θερμοκρασίες και σε περιβάλλον με υγρασία. Καλύτερα να τα κρατήσεις στην τσάντα σου, παρά στο ντουλαπάκι του  αυτοκινήτου σου.

Μπαταρίες

Οι μπαταρίες είναι ένα από τα αντικείμενα που μπορούν να είναι ακόμη και επικίνδυνα, αν κλειστούν στο αυτοκίνητό σου, για μεγάλο χρονικό διάστημα και ειδικά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Ειδικά, όταν υπάρχει ηλιοφάνεια, και υψηλές θερμοκρασίες, μια μπαταρία μπορεί να υπερθερμανθεί και ακόμη να προκαλέσει μια μικρή έκρηξη. Αν υπάρχει σημαντικός λόγος για να τις μεταφέρεις στο αυτοκίνητο μαζί σου, κράτησέ τες σε κάποιο σκιερό και δροσερό μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιστημονική έρευνα: Τα ενεργειακά ποτά συνδέονται με κακή ποιότητα ύπνου των νέων12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b