MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

«Notox»: Η νέα anti-ageing τάση που καταλαμβάνει τον χώρο της ομορφιάς

Νέες θεραπείες αντικαθιστούν το botox και υπόσχονται μια επιδερμίδα που μεγαλώνει φυσικά αλλά δείχνει πάντοτε στην καλύτερή της εκδοχή.

Monopoli Team

Όταν οι Καρντάσιανς – που είναι λάτρεις της ομορφιάς, των καλλυντικών και των αισθητικών επεμβάσεων, ονόμασαν τη θεραπεία microneedling και ραδιοσυχνοτήτων, Morpheus8 «game-changer» – όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον κλάδο της ομορφιάς καταλάβαμε ότι πρόκειται να συμβεί μια σημαντική αλλαγή στον χώρο.

Αυτή η αλλαγή λοιπόν ήρθε και πρόκειται μάλιστα, για μια αλλαγή 360 μοιρών, καθώς το νέο beauty trend παγκοσμίως στρέφεται σε εναλλακτικές θεραπείες νεότητας της επιδερμίδας αντί για θεραπείες όπως για παράδειγμα το botox.

Η νέα τάση, «notox», υποστηρίζει πως είναι πράγματι όμορφο η επιδερμίδα να ωριμάζει φυσικά, αλλά μέσα από αποτελεσματικές θεραπείες στοχεύει να την βοηθήσει σε κάθε φάση της να δείχνει και να αισθάνεται στην καλύτερή της εκδοχή.

Οι θεραπείες «Notox» που αξίζει να δοκιμάσεις

Η εφαρμογή πλάσματος είναι μια διαδικασία αιχμής που χρησιμοποιεί τη θεραπευτική δύναμη των αιμοπεταλίων και των αυξητικών παραγόντων του αίματος για την τόνωση της απόκρισης των βλαστοκυττάρων.

Το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP) και το πλούσιο σε αιμοπετάλια ινώδες (PRF) χρησιμοποιούν τους ίδιους τους αυξητικούς παράγοντες του σώματος αξιοποιώντας τη δύναμη του πλάσματος μέσα στο αίμα. Το πλάσμα διαχωρίζεται σε μια φυγόκεντρο και στη συνέχεια εγχέεται πίσω στις περιοχές που έχουν υποστεί αγωγή για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης που πυκνώνει και συσφίγγει το αραιωμένο, γερασμένο δέρμα και είναι μια εξαιρετική θεραπεία για τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας του δέρματος, του τόνου και της υφής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b