MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
θεατρικά νέα

Terror, του Φέρντιναντ φον Σίραχ στο Θέατρο Βασιλάκου

Το «Terror» του Φέρντιναντ φον Σίραχ, ένα δυνατό δικαστικό θρίλερ με τους θεατές στον ρόλο των ενόρκων, παρουσιάζεται, στο Θέατρο Βασιλάκου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου.

Monopoli Team

«Terror», το συγκλονιστικό έργο του Γερμανού συγγραφέα Φέρντιναντ φον Σίραχ. έχοντας γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε εβδομήντα και πλέον σκηνές στην Ευρώπη και την Αμερική, παρουσιάζεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου, μετάφραση Ευαγγελίας A. Νάνου και διασκευή Μιρέλλας Παπαοικονόμου, από 5 Φεβρουαρίου 2-24, στο Θέατρο Βασιλάκου – Μαριάννα Τόλη.

Με έναν εξαιρετικό θίασο πρωταγωνιστών: Νίκος Ορφανός, Γιάννης Στεφόπουλος, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Φιόνα Γεωργιάδη, Γιώργος Σπάνιας, Αντώνης Αντωνάκος.

«Terror»: Λίγα λόγια για το έργο

Στις 26 Μαΐου και λίγο μετά τις οχτώ το απόγευμα, ένα αεροπλάνο της Lufthansa ταξιδεύει από το Βερολίνο προς στο Μόναχο με 164 επιβάτες, υπό καθεστώς ομηρίας. Η διαταγή του τρομοκράτη προς τον πιλότο είναι να το ρίξει στο γήπεδο Allianz Arena του Μονάχου, κατά τη διάρκεια του αγώνα Γερμανίας – Αγγλίας, τον οποίο παρακολουθούν 70.000 φίλαθλοι. Η Γερμανική κυβέρνηση ενημερώνεται άμεσα και δύο μαχητικά αεροσκάφη απογειώνονται . Παρακολουθούν την κατάσταση από απόσταση αναπνοής περιμένοντας οδηγίες. Ο νόμος απαγορεύει ρητά στους πιλότους των μαχητικών να καταρρίψουν το πολίτικό αεροσκάφος. Δεν σκοτώνεις αθώους για να προστατέψεις άλλους αθώους. Παραβαίνοντας τις διαταγές όμως ο σμηναγός Λαρς Κοχ το καταρρίπτει για να προστατέψει τους φιλάθλους του γηπέδου . Επικαλείται την αριθμητική διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Παραγγελία, του Άγγελου Ιωαννίδη στο Θέατρο Μικρός Κεραμεικός12.09.2018

Το έργο «Terror» είναι ένα δικαστικό δράμα όπου οι θεατές ως ένορκοι καλούνται να κρίνουν, να αθωώσουν ή να καταδικάσουν τον Λαρς Κοχ γι. Αυτή του την πράξη που είχε ως αποτέλεσμα τον βίαιο θάνατο 160 ανθρώπων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Φέρντιναντ φον Σίραχ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Οικονόμου

Σκηνικά: Χριστίνα Ντεκούλη
Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Παίζουν: Νίκος Ορφανός, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Γιώργος Σπάνιας, Γιάννης Στεφόπουλος, Φιόνα Γεωργιάδη, Αντώνης Αντωνάκος

Τιμές Εισιτηρίων: Από 14€
Πληροφορίες: Ομαδικές κρατήσεις: 6944 310 395. Προπώληση: More.com και στα ταμεία του θεάτρου & τηλεφωνικά Θέατρο Βασιλάκου_Μαριάννα Τόλη, Προφ. Δανιήλ 3, Κεραμεικός. Τηλ: 211 013 2002
Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη 21:00
Βοηθός Σκηνοθετη: Αντώνης Αντωνάκος
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/terror/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου - Μαριάννα Τόλη, Προφήτου Δανιήλ 3 και Πλαταιών 10435 Κεραμεικός, Αθήνα. Τηλ: 211 01 32 002 ~ 005. Ε: [email protected]
Φωτογραφίες: Νεκτάριος Κουρής
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b