MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Με θυμώνει που σήμερα ο καθένας τόσο εύκολα από τον καναπέ του θα σου στείλει ‘να πεθάνεις’» (vid)

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα εμετικά σχόλια που δέχεται στα social media από αγνώστους.

Monopoli Team

Το bullying στο σχολείο λόγω των κιλών του

Για την περίοδο που βρισκόταν στην Γ’ Λυκείου και πήρε σχεδόν 30 κιλά διαβάζοντας, μίλησε ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον». «Έκανα χρόνια στίβο και είχα τον σωματότυπο του αθλητή, οπότε με το που μπήκα στο πανεπιστήμιο μέσα σε έξι μήνες τα έχασα. Είμαι και λίγο στρατιώτης». 

«Στο σχολείο οι συμμαθητές μου με φώναζαν ‘χοντρο’, ‘μπούλη’. Τώρα σκέφτομαι πως αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άφηνα κανέναν να διεισδύσει τόσο πολύ στην ψυχή μου με το να με πει ‘χοντρό’. Θα του απαντούσα ‘εμένα μ’ αρέσει και έτσι θέλω να είμαι’», συνέχισε.

Τα εμετικά μηνύματα στα social media

«Με θυμώνει πολύ που ζούμε σήμερα σε μια εποχή που όλα είναι στην τσίτα. Ο καθένας κάθεται σε έναν καναπέ και τόσο εύκολα μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να σου εύχεται να πεθάνεις από καρκίνο, να ψοφήσουν οι γονείς σου… Θα έπρεπε να έχουν όλοι ένα δημόσιο προφίλ να δω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι», ανέφερε ο ηθοποιός χαρακτηριστικά και θυμήθηκε ένα περιστατικό από την περίοδο που έπαιζε στις «Άγριες Μέλισσες».

«Ήταν ένας που είχε εμμονή μαζί μου τότε και μου έγραφε συνέχεια στο Twitter: ‘καλά τον πληρώνετε για μια ατάκα;, ‘να ψοφήσει η μάνα σου και ο πατέρας σου’. Εγώ δεν θα απαντήσω σε κάποιον που δεν τον ξέρω στα social media. Συχνά δέχομαι μηνύματα του στιλ ‘είσαι ατάλαντος’, ‘είσαι άσχημος’.  Πολύ θα ήθελα να ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι… Δεν ξέρεις ποτέ τι ψυχικά αποθέματα έχει ο άλλος και αν μπορεί να διαχειριστεί έναν τέτοιο άνθρωπο, ο οποίος τον βρίζει κάθε μέρα». 

[relart 1]

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b