MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΥΓΕΙΑ

Καλή υγεία 2024: Τα καλά νέα για τους ασθενείς και μία ευχή

Η πρόληψη για την υγεία μας και την υγεία των αγαπημένων μας, η ενημέρωση για νέες θεραπείες και εξελίξεις, είναι θέματα που αξίζουν την προσοχή μας και σε αυτά επικεντρωνόμαστε στο πρώτο αφιέρωμα υγείας του Monopoli.gr

author-image Ελένη Δασκαλάκη

Τα καλά νέα είναι νέα που πρέπει να διαδίδουμε και να συζητάμε. Σε αυτό το πρώτο αφιέρωμα υγείας του Monopoli.gr -και το πρώτο μας για το 2024- αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις θετικές εξελίξεις από το χώρο της Υγείας, τις καινούργιες θεραπείες, τις πληροφορίες για την πρόληψη και την έγκυρη ενημέρωση για νοσήματα που αφορούν πολλούς από εμάς.

Τα καλά νέα για την Υγεία μας έρχονται από την Ένωση Ασθενών Ελλάδας, αφού οι ασθενείς είναι οι πρώτοι τους οποίους αφορούν, και από εταιρείες του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας οι οποίες στοχεύουν κάθε χρόνο για το καλύτερο, για νέες και πιο αποτελεσματικές θεραπείες, για να έρχονται στην χώρα μας καινοτόμα φάρμακα ακόμη κι αν αυτά αφορούν ελάχιστους ασθενείς.

Οι περισσότερες, όμως, έχουν έναν ακόμη πολύ ουσιαστικό στόχο: την ενημέρωση όλων μας για νοσήματα περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά, για την πρόληψη και για την έγκαιρη διάγνωσή τους.

Για να κλείσω αυτή την μικρή εισαγωγή με μια ευχή κι εγώ, εύχομαι το 2024 να είναι η χρονιά που οι καινοτόμες θεραπείες θα έχουν πρώτο σταθμό την Ελλάδα, όπου οι ασθενείς θα λαμβάνουν τη φροντίδα και την πρόβλεψη που τους αξίζει και που η πρόληψη για την Υγεία θα είναι στο επίκεντρο της Πολιτείας.

Καλή χρονιά με υγεία
Ελένη Δασκαλάκη

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b