MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιάννης Τσορτέκης: «Στη σκηνή του φινάλε στο Maestro, έμεινα κάτω από το νερό για 40 λεπτά χωρίς μάσκα» (vid)

Ο Γιάννης Τσορτέκης μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Ελένη», για τη δύσκολη τεχνικά σκηνή του φινάλε του “Maestro” κατά την οποία έπρεπε να παραμείνει δεμένος για αρκετή ώρα μέσα στη θάλασσα και κάτω από το νερό και μάλιστα χωρίς μάσκα.

Monopoli Team

Λέγεται πως την «πόρτα» για ένα πιο ευρύ κοινό την άνοιξε στον Γιάννη Τσορτέκη η τηλεόραση, παρότι ο ίδιος δεν το πιστεύει αυτό. «Καμία πόρτα δεν άνοιξε. Το κοινό ήταν πάντα εκεί. Όλα τα πράγματα συμβαίνουν από μόνα τους όπως πρέπει να συμβούν. Για την αναγνώριση που ήρθε με την τηλεόραση υπάρχει μόνο ικανοποίηση από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα».

Ο ίδιος παραδέχεται πως στις πρώτες του δουλειές δεν ζητούσε χρήματα. «Όχι απλά δεν ζητούσα, δεν μου έδιναν και δεν έπαιρνα. Πολύ απλά τα πράγματα. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί ως κάτι. Δηλαδή αυτό που κάνω εγώ πάνω στη σκηνή, αλλά και ο κάθε ένας, δεν έχει οικονομικό ισοζύγιο για να μπορέσει να ισορροπήσει. Δεν εκτιμάται ως κάτι. Με τραβούσε απλώς αυτή η δουλειά και την ακολούθησα. Έλυνα από αλλού τα της επιβίωσης ώστε να μπορώ να το κάνω». 

Το να πάρει τηλέφωνο για να διεκδικήσει έναν ρόλο είναι κάτι που επίσης δεν έχει κάνει ποτέ. «Αισθανόμουν άσχημα να διεκδικήσω έναν ρόλο γιατί αν τελικά μου τον έδιναν είχα αγωνία για το αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ». 

Η πιο δύσκολη σκηνή στο Maestro και το Netflix

Το γεγονός ότι το Maestro φιλοξενείται σε μια παγκόσμια πλατφόρμα σημαίνει για τον ίδιο πολλά. «Μια διάκριση τέτοιας τάξης είναι ασυζητητί πολύ σημαντική. Πρώτα από όλα για τον Χριστόφορο (Παπακαλιάτη) που έχει εμπνευστεί και έχει φτιάξει όλο αυτό, έπειτα για όλους εμάς που συμμετέχουμε, αλλά και για εμάς ως χώρα». 

Για την εξαιρετικά δύσκολη, σε τεχνικό επίπεδο, σκηνή του φινάλε της σειράς, κατά την οποία ο ίδιος έπρεπε να παραμείνει για αρκετή ώρα κάτω από το νερό, ο ίδιος σχολίασε: «Ήταν πολύ περισσότερο από 40 λεπτά και τεχνικά ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό, το οποίο έκανα πρώτη φορά. Ήμουν δεμένος κάτω από το νερό, χωρίς μάσκα, με τα μάτια ανοιχτά. Αλλά ένιωθα παντελώς ασφαλής». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦάνης Μουρατίδης για Maestro: «Ο δεύτερος κύκλος έχει ανατροπή»12.09.2018

«Underground» στο Θέατρο Ακροπόλ

Αυτή την περίοδο, ο Γιάννης Τσορτέκης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Underground», σε σκηνοθεσία του Νικίτα Μιλιβόγεβιτς, μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Αλεξάνδρα Αϊδίνη. «Πρώτη φορά συναντιόμαστε με τον Βασίλη (Χαραλαμπόπουλο) στο θέατρο από την φορά που είχαμε συναντηθεί στη σειρά ‘Το 10’. Είχαμε ανοιχτούς λογαριασμούς από τότε», αστειεύτηκε.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b