MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ρένια Λουιζίδου: “Η τηλεόραση έχει στραφεί στις καθημερινές σειρές”

«Είναι αδύνατο να πετύχει ένας ηθοποιός σε αυτή τη δουλειά αν δεν την αντιμετωπίσει σαν ένα ομαδικό άθλημα», ανέφερε η Ρένια Λουιζίδου.

Monopoli Team

Από τη δυναμική «Χαρά Χάσκα» στο ομώνυμο «Καφέ της Χαράς», την πιστή «Αλίκη» στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και την καλόκαρδη «Χαρούλα Χαμπέα» στο «Σόι Σου» στην αινιγματική «αδελφή Αρσινόη» στη σειρά «Φόνοι στο Καμπαναριό». Ο λόγος για την ταλαντούχα Ρένια Λουιζίδου που βρίσκεται στον Alpha σε μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές της σεζόν.

Οι «Φόνοι στο Καμπαναριό» αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή και ανέβηκαν ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ο συνδυασμός της πηγαίας κωμωδίας με την ιστορία μυστηρίου που εμπλέκει ένα μοναστήρι και πέντε μοναχές στην υπόθεση ενός φόνου ήταν ίσως από τα στοιχεία που εκτόξευσαν τη δυναμική της σειράς.

Η Ρένια Λουιζίδου ενσαρκώνει την «αδελφή Αρσινόη». Μια μοναχή που κρύβει το δικό της παρελθόν και παραμένει πιστή και προσηλωμένη στα καθήκοντά της. Μέχρι τη στιγμή που αποφασίζει να ακολουθήσει την «ηγουμένη Μαρία» (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) στην ομάδα έρευνας του φόνου που έγινε στο μοναστήρι τους.

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά στο okmag για τον ρόλο της στη σειρά «Φόνοι στο Καμπαναριό», τις μεγάλες τηλεοπτικές της επιτυχίες, τη θεατρική συνάντησή της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο Sexy Laundry, αλλά και όσα την προβληματίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSexy Laundry: Σπύρος Παπαδόπουλος και Ρένια Λουιζίδου επιστρέφουν στο Θέατρο Κάππα12.09.2018

Αρχικά θα ήθελα να πούμε δυο λόγια για την «αδελφή Αρσινόη» και το πόσο έχει αγαπηθεί η σειρά «Φόνοι στο Καμπαναριό» από τον κόσμο.

Η «αδελφή Αρσινόη» είναι πολύ αφοσιωμένη, πολύ αυστηρή και ακολουθεί κατά γράμμα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της ως μοναχή. Γι’ αυτή το να μπλέξει στην έρευνα του φόνου είναι πολύ μεγάλη υπέρβαση. Γι’ αυτό και αργεί να μπει στο κόλπο. Από τη στιγμή που ανακατεύθηκε με το ντεντεκτιβιλίκι έβγαλε έναν άλλον εαυτό. Έγινε πιο φανατική από την «ηγουμένη Μαρία» που το ξεκίνησε όλο το θέμα. Είναι δυο οι λόγοι που την ωθούν σε αυτό. Από τη μία αισθάνεται ότι υπάρχει ο κίνδυνος για την ηγουμένη -στην οποία είναι πιστά αφοσιωμένη- και ο δεύτερος η κλοπή της εικόνας που για εκείνη είναι τρομερό το να βάλλεται το μοναστήρι και να του έχουν κλέψει την εικόνα.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦόνοι στο καμπαναριό: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο;12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b