MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Ο πειρατής Μπου!, της Άννας Σεβαστής Τζίμα στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης

Ένας μικρός πειρατής θα καταφέρει να κάνει τα παιδιά, 2 έως 5 ετών, να ξεπεράσουν τον φόβο και να σώσουν τα πλάσματα της θάλασσας, στην παράσταση της Άννας Σεβαστής Τζίμα, «Ο πειρατής Μπου!», που παρουσιάζεται στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης.

Monopoli Team

Ένα παραμύθι που αγαπά την οικολογία και συμβάλει στην συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών. Ένας μικρός πειρατής θα καταφέρει να μας κάνει να ξεπεράσουμε τον φόβο και να σώσουμε τα πλάσματα της θάλασσας που χρειάζονται την βοήθεια μας, στην παράσταση– παιχνίδι, γεμάτη μουσική και τραγούδι, «Ο Πειρατής Μπου!», για παιδιά 2-5 ετών, που παρουσιάζεται, στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης, σε κείμενο-σκηνοθεσία Άννας Σεβαστής Τζίμα.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ένας πειρατής διαφορετικός από του άλλους, κάπως… φοβητσιάρης! Ξεκινάει ένα ταξίδι γεμάτο μουσική και περιπέτεια για να βρει έναν καλά κρυμμένο θησαυρό.  Το σεντούκι με το Θάρρος. Με συμμετοχή των παιδιών, επαφή με μουσικά όργανα και ζωντανή μουσική μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις και γνωριμίας με τον βυθό της θάλασσας. Μαθαίνουμε τα συναισθήματα , και γνωρίζουμε τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας.

Το μήνυμα:

«Τελικά, κύριε Μπου, δεν πρέπει να φοβάσαι γιατί είσαι πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις και η αλήθεια είναι πως τα πλάσματα της θάλασσας σε χρειάζονται». 

Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι θέμα όλων μας, τα παιδιά μέσα από την περιπέτεια του Πειρατή Μπου θα ανακαλύψουν πώς μπορούν να βοηθήσουν τα θαλάσσια πλάσματα να επιβιώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο απίστευτο ταξίδι του κ.Πικ, της Άννας Σεβαστής Τζίμα στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης12.09.2018

Λίγα λόγια για τις Μορφές Έκφρασης

Οι Μορφές Έκφρασης δημιουργήθηκαν από τον Θωμά Κινδύνη το 1993, η καλλιτεχνική τους πορεία αγκαλιάζει ένα μεγάλο φάσμα του πολιτισμού: εκπαίδευση, έρευνα, παραστάσεις. Από το 2010 η αγάπη τους για το παιδί αλλά και οι εξειδικευμένες σπουδές τους σε σχέση με την θέατρο για παιδιά, οδηγούν την ομάδα σε μια συστηματική δημιουργία δράσεων για το παιδί, Η καλλιτεχνική Διευθύντρια του παιδικού τμήματος Άννα Σεβαστή Τζίμα, δημιούργησε εκτός από την παιδική θεατρική σκηνή και καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Μουσική: Άννα Σεβαστή Τζίμα, Σκούρτης Δημήτρης

Παίζουν: Αλίκη Ζωγράφου, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, Ιωάννα Φρουδαράκη

Τιμές Εισιτηρίων: Παιδιά 8€. Ενήλικες 10€. Φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, τριτέκνων, πολυτέκνων: 8€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 13 Ιανουαρίου έως 24 Φεβρουαρίου 2024
Πληροφορίες: Ηλεκτρονική προπώληση: ticketservices.gr. Τηλεφωνικές κρατήσεις – πληροφορίες: 210 3464903, 210 3464002
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο στις 17:00
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/o-peiratis-mpou-2023-2024/?lang=el
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Μορφές Έκφρασης, Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα). Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002 | Email: [email protected]
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b