MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιώργος Σουξές: Ο ρόλος μου στο “Ναυάγιο” είναι από τους δυσκολότερους που έχω παίξει (vid)

Ο Γιώργος Σουξές μίλησε, αποκλειστικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», για την πιο δύσκολη σκηνή στη σειρά «Το Ναυάγιο», αλλά και για το γεγονός ότι δεν θέλει να πεθάνει «πάνω στο θεατρικό σανίδι».

Monopoli Team

Μιλώντας για την πορεία του στην τηλεόραση, ο Γιώργος Σουξές θυμάται πως έχει υποδυθεί και αρκετούς «κακούς» χαρακτήρες σε παραγωγές του Πάνου Κοκκινόπουλου, παρά το γεγονός πως τον έχουμε συνδέσει κυρίως με τους πιο «καλούς». «Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι ο ρόλος να είναι δύσκολος και να μην τον ‘ξεπετάω’ εύκολα. Θέλω να ‘σκύβω’ πάνω του και να ψάχνω να βρω πράγματα». 

Μάλιστα ο ίδιος θεωρεί πως ο ρόλος του παπα-Γρηγόρη που ενσαρκώνει φέτος στην σειρά «Το Ναυάγιο» στο MEGA είναι από τους πιο δύσκολους που έχει συναντήσει ποτέ στην καριέρα του. «Από τις πιο δύσκολες σκηνές ήταν όταν ο παπά-Γρηγόρης παρακαλούσε τον Θεό να κάνει καλά τη γυναίκα του μπροστά σε ένα εικόνισμα. Ξαφνικά συνειδητοποιεί πως έχει πει ψέματα και αρχίζει τότε να ζητά συγγνώμη. Ήταν μια πολύ ‘κόντρα’ σκηνή, αλλά νομίζω ότι βγήκε, όσο θα έπρεπε, ικανοποιητικά».

Επιβεβαίωσε, στη συνέχεια, πως αναμένεται, προσεχώς στην πορεία της σειράς, η παπαδιά να συναντηθεί με τον γιο της, που τελικά είναι ζωντανός. «Είναι τόσο καλοφτιαγμένα τα επεισόδια. Ο κόσμος μου το λέει συνέχεια και πως τους κρατούν σε αγωνία». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Το ναυάγιο» στο MEGA: Απρόσμενες εξελίξεις και πολλές αποκαλύψεις στα νέα επεισόδια12.09.2018

Ο Γιώργος Σουξές συμμετέχει επίσης στην παράσταση «Da» που παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Ιλίσια, ενώ ετοιμάζεται πολύ σύντομα να ταξιδέψει και στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας για το πόσο συγκινητική βρίσκει την παράσταση ο ίδιος, ανάφερε χαριτολογώντας: «Αν πουλούσα χαρτομάντιλα θα είχα βγάλει μια περιουσία». 

Για το γεγονός ότι δεν θέλει να πεθάνει πάνω στο «θεατρικό σανίδι» σχολίασε: «Θα ήθελα να πεθάνω σε μια παραλία και ν’ ακούω μουσικές και να χορεύουν χορεύτριες τριγύρω». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b