MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Τι φοράμε τις πιο κρύες μέρες; 7 cool σύνολα

Αν θέλεις να φορέσεις κάτι cool και σύγχρονο ακόμα και σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες, σου έχουμε 7 looks ώστε να εμπνευστείς για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

Monopoli Team

Η θερμοκρασία ξεκίνησε να πέφτει και ο καιρός να μυρίζει χειμώνα. Επιτέλους θα μπορούσαμε να πούμε, διότι φτάσαμε Ιανουάριο και ακόμα δεν αισθανθήκαμε αυτό το αναζωογονητικό άγγιγμα στο μάγουλό μας. Το μόνο θέμα τώρα είναι -εκτός από τη θέρμανση- το τι να φορέσουμε ώστε να μη μοιάζουμε με άγουστα κρεμμύδια.

Ναι, το να ντυθείς για τις πιο κρύες μέρες μπορεί να είναι tricky, αλλά μη ξεχνάς πως δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Το layering με λεπτά υφάσματα, τα αξεσουάρ, όπως το κασκόλ, τα σκουφιά και τα γάντια ή τα maxi παλτό είναι φίλοι σου. Δεν χρειάζεται να φορέσεις το πιο χοντρό πουλόβερ που έχεις για να βγεις έξω ή αν το κάνεις τότε καλύτερα συνδύασέ το με ένα οπάκ καλσόν, κάλτσες μέχρι το γόνατο και αρβυλάκια. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 7 cool και σύγχρονα σύνολα, ώστε να πάρεις έμπνευση από τις «φίλες» μας στο Instagram και να ντυθείς τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Κράτα σημειώσεις!

View this post on Instagram

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Διαβάστε περισσόερα στο jenny.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Δεν γεννιέσαι γυναίκα. Γίνεσαι”: Όσα μας έμαθε η Σιμόν ντε Μποβουάρ12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b