MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Οι μεγαλύτερες ταξιδιωτικές τάσεις του 2024

Αστρονομικός τουρισμός, ανταλλαγή σπιτιών, «δροσερές» διακοπές και άλλες ενδιαφέρουσες ταξιδιωτικές τάσεις που θα δούμε το 2024.

Photo by Daniela Cuevas on Unsplash
Photo by Daniela Cuevas on Unsplash
Monopoli Team

Το 2024 οι ταξιδιώτες θα θέσουν ό,τι είναι σημαντικό για αυτούς στο κέντρο των σχεδίων τους, εκτιμώντας βαθύτερες εμπειρίες με θετικό αντίκτυπο, τις στιγμές ευεξίας και τον χρόνο που περνούν με αγαπημένα τους πρόσωπα, αναφέρει το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller στον οδηγό ταξιδιωτικών τάσεων για τη νέα χρονιά. Ακολουθούν μερικές από τις σημαντικότερες τάσεις στα ταξίδια για το 2024, σύμφωνα με τους ειδικούς του περιοδικού.

Ανταλλαγή σπιτιών

Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιθυμούν να μείνουν μακριά για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, ενώ η αύξηση των απομακρυσμένων θέσεων εργασίας μετά την πανδημία σημαίνει ότι η εργασία και η διαβίωση στο εξωτερικό δεν ήταν ποτέ πιο ελκυστική. Το home swapping (ανταλλαγή κατοικιών) είναι η ιδανική εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν ένα (δωρεάν) σπίτι στο εξωτερικό, προσφέροντας το δικό τους σε αντάλλαγμα, για μερικές εβδομάδες ή ακόμη και μήνες. Η έννοια του home swapping υπάρχει εδώ και δεκαετίες, αλλά πλέον αρκετές νέες πλατφόρμες, όπως η Twin City ή η Kindred, επαναπροσδιορίζουν το πώς μοιάζει σήμερα η ανταλλαγή σπιτιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ποδαρικό με θρίλερ12.09.2018

Αθλητικός τουρισμός

Ο αθλητικός τουρισμός έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια με μια νέα γενιά αθλητικών οπαδών που αναδύεται χάρη σε τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ (όπως το Formula 1: Drive to Survive). Το 2024, η τάση θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Μία από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις που θα λάβει χώρα μέσα στο 2024 είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι. Περισσότερο από ένα εκατομμύριο τουρίστες αναμένεται να επισκεφθούν τη γαλλική πρωτεύουσα το φετινό καλοκαίρι. Οι αγώνες έχουν εμπνεύσει έργα σε όλη την πόλη, όπως ο καθαρισμός του Σηκουάνα, ο οποίος, αν όλα πάνε καλά, θα επιτρέψει στο κοινό να κολυμπήσει στον ποταμό για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο Ολύμπια: Το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b