MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αντίνοος Αλμπάνης: “Πάντα υπάρχει μια σκέψη πίσω από αυτό που θα πω και θα κάνω”

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια υγείας του, τα social media, την τηλεόραση.

Monopoli Team

Στον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» έκατσε το πρωί της Παρασκευής ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του, τα γυρίσματα του Maestro, αλλά και την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός αρχικά θέλησε να ευχαριστήσει την Ελεονώρα Μελέτη για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε, όταν εκείνος βγήκε να μιλήσει για το προσωπικό του ζήτημα.

«Με την Ελεονώρα βρεθήκαμε το καλοκαίρι στην Πάρο και ήθελα να της πω κάτι το οποίο δεν της το είπα, γιατί είναι από αυτά τα οποία σκέφτομαι ότι έχουν μεγαλύτερη αξία να τα λες δημόσια. Είμαι σε αυτήν τη δουλειά 22 χρόνια και στην πιο δύσκολη ίσως τηλεοπτική μου στιγμή, που εγώ επέλεξα να βγω να μιλήσω για ένα ζήτημα προσωπικό, το έκανα στη δική σου εκπομπή και δεν το μετάνιωσα στιγμή.

Και θέλω να σου πω ότι δεν το μετάνιωσα γιατί στάθηκες απέναντί μου με πολλή αξιοπρέπεια, πολλή ανθρωπιά, ενώ θα μπορούσες να το εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο, μπορούσες να “κιτρινίσεις” την εκπομπή, να την κάνεις φτηνή, να λειτουργήσεις προς όφελος της τηλεθέασης, και εσύ ήσουν απέναντί μου άνθρωπος. Για μένα είσαι υπόδειγμα δημοσιογράφου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, θα είμαι αιώνια διαθέσιμος και ευγνώμων για σένα».

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντίνοος Αλμπάνης: Καμία πτώση δεν έχει μεγάλη αξία, από τη στιγμή που μπορείς να σηκωθείς12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b