MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μόνος στο Σπίτι: Πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί της απόλυτης χριστουγεννιάτικης ταινίας

Το «Μόνος στο Σπίτι» συνεχίζει να γράφει ιστορία 33 χρόνια μετά. Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της «κλασικής» πλέον ταινίας;

Monopoli Team

Aναμφίβολα το «Μόνος στο Σπίτι» είναι η πλέον «κλασική» χριστουγεννιάτικη ταινία με τον Κέβιν Μακ Κάλιστερ να «έρχεται αντιμέτωπος» με τους κλέφτες κάθε χρόνο ξανά και ξανά στις οθόνες μας, αλλά το κοινό να δείχνει να μη χορταίνει τις δύο πρώτες ταινίες του franchise.

Το πρώτο «Μόνος στο Σπίτι» έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 1990, δηλαδή 33 χρόνια πριν, με πρωταγωνιστή τον τότε 10χρονο Μακόλεϊ Κάλκιν. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας ακολούθησε και δεύτερη ταινία με το ίδιο καστ, δύο χρόνια αργότερα τον Νοέμβριο του 1992 που σημείωσε εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και για τις άλλες τέσσερις ταινίες με διαφορετικό καστ που ακολούθησαν το 1997, το 2002, το 2012 και το 2021.Ας δούμε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας 33 χρόνια μετά την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ COSMOTE TV υποδέχεται το 2024 με τη νέα της σειρά «17 Κλωστές» και 14 ακόμα πρεμιέρες12.09.2018

Μόνος στο Σπίτι: Πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί

Μακόλεϊ Κάλκιν ή αλλιώς μικρός Κέβιν

Ο τότε 10χρονος Μακόλεϊ Κάλκιν που ενσάρκωσε τον μικρό Κέβιν είναι σήμερα 43 ετών, είναι παντρεμένος, έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω του τα όποια θέματα αντιμετώπισε στο παρελθόν με εξαρτήσεις που για κάποιο χρονικό διάστημα τον είχαν κάνει αγνώριστο.

Πριν λίγο καιρό απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και μάλιστα, στο πλευρό του βρέθηκε εκείνη την ξεχωριστή στιγμή η «μητέρα» του στις δύο ταινίες, Κάθριν Ο’ Χάρα.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό Home Alone μέχρι Die Hard: 10 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Disney+ για όλα τα γούστα12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b