MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Good Job Nicky: “Η πολλή προβολή μεταφράζεται σε αναλωσιμότητα, δεν θέλω να γίνω fast foodάδικο” (vid)

Ο Good Job Nicky μίλησε στο “Καλύτερα Αργα” για το self-marketing, το όνειρο για διεθνή καριέρα, την προβολή στα social media.

Monopoli Team

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα αργά» του Action 24 βρέθηκε ο Good job Nicky, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τα μεγάλα του όνειρα για διεθνή καριέρα, την άρνηση του να “προωθήσει” τον εαυτό του, την Eurovision.

“Το self marketing είναι δίκοπο μαχαίρι”

“Καταλαβαίνω ότι το self marketing είναι απαραίτητο, αλλά από την άλλη είναι δίκοπο μαχαίρι. Ποιος είμαι εγώ να προβάλω την προσωπικότητά μου; Ό,τι έχω στο δίνω γυμνά και ευάλωτα μέσα από τη μουσική μου, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω περισσότερα, ούτε να αποδείξω ότι είμαι χαρακτήρας. Τόση πολλή προβολή νομίζω μεταφράζεται σε αναλωσιμότητα, δεν θέλω να γίνω fasfoodάδικο. Επιδιώκω να μείνω για πάντα. Επίσης δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι γιατί νομίζω ότι κάνει κακό στις επόμενες γενιές, γιατί σου δείχνω ότι η μουσική μου είναι μια μικρή στιγμή και την επιδιώκω αυτή τη στιγμή εγώ. Δεν είναι έτσι όμως” ανέφερε για την απόφασή του να απέχει από το self-marketing.

“Θέλω να γίνω ο Αντετοκούνμπο της μουσικής”

«Δεν νομίζω ότι η Eurovision θα είναι το σκαλάκι που θα κάνει τη διαφορά στην καριέρα μου. Πρώτον, εμένα αυτό που με απασχολεί πάνω από όλα, είναι να τιμήσω τη χώρα μου με οποιονδήποτε τρόπο σε διεθνές επίπεδο. Δηλαδή, θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω ο Αντετοκουμπο της μουσικής. Απλά το θέμα είναι πως θα φτάσω εκεί, δεν έχει να κάνει ούτε με τη Γιουροβίζιον, ούτε με τα Grammy. Θα φτάσω, το ξέρω! Εξαρτάται από εμένα», είπε ο Good job Nicky.

«Δεύτερον νιώθω ότι έχει και ένα στίγμα η Γιουροβίζιον, ότι είναι το peak μιας καριέρας, όχι στον άνθρωπο που συμμετέχει αλλά στον ακροατή. Έχω στόχο ένα Grammy, αλλά ονειρεύομαι 7 Grammy» είπε για το όνειρο του να κάνει μια διεθνή καριέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στις μουσικές σκηνές της Αθήνας: Kαλλιτέχνες και σχήματα που θα απολαύσουμε στις γιορτές12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b