MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γεράσιμος Γεννατάς: «Μετά από 35 χρόνια νιώθω επαγγελματική υπερηφάνια» (vid)

Ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε στο “Καλύτερα Αργά” για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για μία συγκεκριμένη παράσταση για την Μικρασιατική Καταστροφή, που τον κάνει να νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανο.

Monopoli Team

Ο Γεράσιμος Γεννατάς βρέθηκε χθες (13/12) το βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Action24 “Καλύτερα Αργά” και μίλησε στην Αθηναϊδα Νέγκα για την τέχνη του ηθοποιού, αλλά και για τις παραστάσεις του, το “Κόκκαλο” που ανεβαίνει στο Θέατρο Σημείο, μετά από μία πολύ επιτυχημένη πορεία στο Θέατρο Τέχνης και την Νέα Υόρκη όπου σημείωσε τριπλό sold out, αλλά και για την επερχόμενη παράσταση, με τίτλο “Περιοδεύων Θίασος”, μια σκοτεινή κωμωδία πάνω στις πολλαπλές περιπέτειες του Εθνικού Διχασμού και της Μικρασιατικής Καταστροφής.

“Για εμένα, τα κίνητρα της δημιουργίας δεν μπορεί να μην είναι η αμφιβολία και η αμφισβήτηση. Ο καθένας από εμάς έχει μία περίεργη γωνία από την οποία βλέπει τα πράγματα. Πάλι νομίζω οι ηθοποιοί είναι λίγο πιο “βαρεμένοι”, κουβαλάμε κάτι. Βλέπουν από μία λίγο περίεργη γωνία τη ζωή και αυτό θέλει να μοιραστεί, το τι βλέπει. Δεν γίνεται λοιπόν να μην αμφισβητεί κάτι και να μην θέλει να διεκδικήσει κάτι άλλο” ανέφερε αρχικά για το πώς βλέπει τη δημιουργία από την πλευρά ενός ηθοποιού.

“Άλλη μια παράσταση που ετοιμάζω είναι από αρχές Ιανουαρίου ο “Περιοδεύων θίασος”, η ιστορία της Σμύρνης όπως δεν έχει ξαναειπωθεί. Δεν το λέω βαρύγδουπα, άλλα έτσι είναι με έναν τρόπο. Είναι η ιστορία της Σμύρνης, όπως την αφηγείται ένα μαύρο τσίρκο. Νιώθω μετά από 35 χρόνια μια υπερηφάνια, και δημιουργικά, καλλιτεχνικά, αλλά και ότι το κοινωνικό αποτύπωμα αυτής της θεατρικής δουλειάς με κάνει να νιώθω υπερήφανος, γιατί θεωρώ ότι συνομιλώ με τους ανθρώπους γυρω μου – και είναι χρέος μου να το κάνω” είπε για την παράσταση που είχε ανέβει ξανά πριν από μία σεζόν με επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ξένια Καλογεροπούλου θυμάται, κοιτάζοντας στο μέλλον12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b