MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
26
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γεράσιμος Γεννατάς: «Μετά από 35 χρόνια νιώθω επαγγελματική υπερηφάνια» (vid)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε στο “Καλύτερα Αργά” για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για μία συγκεκριμένη παράσταση για την Μικρασιατική Καταστροφή, που τον κάνει να νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανο.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Γεράσιμος Γεννατάς βρέθηκε χθες (13/12) το βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Action24 “Καλύτερα Αργά” και μίλησε στην Αθηναϊδα Νέγκα για την τέχνη του ηθοποιού, αλλά και για τις παραστάσεις του, το “Κόκκαλο” που ανεβαίνει στο Θέατρο Σημείο, μετά από μία πολύ επιτυχημένη πορεία στο Θέατρο Τέχνης και την Νέα Υόρκη όπου σημείωσε τριπλό sold out, αλλά και για την επερχόμενη παράσταση, με τίτλο “Περιοδεύων Θίασος”, μια σκοτεινή κωμωδία πάνω στις πολλαπλές περιπέτειες του Εθνικού Διχασμού και της Μικρασιατικής Καταστροφής.

“Για εμένα, τα κίνητρα της δημιουργίας δεν μπορεί να μην είναι η αμφιβολία και η αμφισβήτηση. Ο καθένας από εμάς έχει μία περίεργη γωνία από την οποία βλέπει τα πράγματα. Πάλι νομίζω οι ηθοποιοί είναι λίγο πιο “βαρεμένοι”, κουβαλάμε κάτι. Βλέπουν από μία λίγο περίεργη γωνία τη ζωή και αυτό θέλει να μοιραστεί, το τι βλέπει. Δεν γίνεται λοιπόν να μην αμφισβητεί κάτι και να μην θέλει να διεκδικήσει κάτι άλλο” ανέφερε αρχικά για το πώς βλέπει τη δημιουργία από την πλευρά ενός ηθοποιού.

“Άλλη μια παράσταση που ετοιμάζω είναι από αρχές Ιανουαρίου ο “Περιοδεύων θίασος”, η ιστορία της Σμύρνης όπως δεν έχει ξαναειπωθεί. Δεν το λέω βαρύγδουπα, άλλα έτσι είναι με έναν τρόπο. Είναι η ιστορία της Σμύρνης, όπως την αφηγείται ένα μαύρο τσίρκο. Νιώθω μετά από 35 χρόνια μια υπερηφάνια, και δημιουργικά, καλλιτεχνικά, αλλά και ότι το κοινωνικό αποτύπωμα αυτής της θεατρικής δουλειάς με κάνει να νιώθω υπερήφανος, γιατί θεωρώ ότι συνομιλώ με τους ανθρώπους γυρω μου – και είναι χρέος μου να το κάνω” είπε για την παράσταση που είχε ανέβει ξανά πριν από μία σεζόν με επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ξένια Καλογεροπούλου θυμάται, κοιτάζοντας στο μέλλον12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο Theo James είναι ο νέος Global Brand Ambassador της Gant
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
ShowBiz
O Γιάννης Πάριος απαντά στα αρνητικά σχόλια
ShowBiz
Dolly Parton: Βανδαλίστηκε το αστέρι της στη Hollywood Walk of Fame
ShowBiz
Lisa Kudrow: Το ένα πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ για χάρη των fans των ‘Friends’
Cine News
Μέγκαν Μαρκλ: Σε συζητήσεις για να επιστρέψει σε σειρά του Netflix
ShowBiz
«Απανταχού γυναίκες, σε οποια ηλικία, μη μασάτε»: Η Ελένη Ράντου, το bikini body στα 62 και μια κοινωνία που ακόμα κρίνει το γυναικείο σώμα
ShowBiz
Δύο μαύρα πουκάμισα: Δεύτερο trailer για την νέα σειρά του MEGA
ShowBiz
Απεβίωσε ο διανοούμενος Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών
Cine News
Ντέρτι: Νέο τρέιλερ μάς βάζει μέσα στο σύμπαν της νέας σειράς του ANT1
ShowBiz
«Η μουσική μου έχει σκοπό να ενώνει τους ανθρώπους»: Η Katy Perry κατά του Λευκού Οίκου
ShowBiz
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια»: Η Εύα Σιμάτου αποχαιρετά τον σύζυγό της μ’ ένα ποίημά του