MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θάνος Λέκκας για bullying: «Το μεγαλύτερο τίμημα ήταν ότι η ύπαρξή μου πήγαινε “πίσω” κοινωνικά» (vid)

Ο Θάνος Λέκκας μίλησε στο Night Out για το “Ναυάγιο”, το θέατρο, αλλά και το bullying που είχε υποστεί στα μαθητικά του χρόνια.

Monopoli Team

Ο Θάνος Λέκκας αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του MEGA “Το Ναυάγιο”, στη σειρά του Alpha “Ο Γιατρός”, αλλά και στην παράσταση “Μια άλλη Θήβα” που διανύει δεύτερη σεζόν επιτυχίας στο Θέατρο Νέου Κόσμου.

Χθες (12/12) το βράδυ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη “Night Out” και μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και για το bullying στα μαθητικά του χρόνια.

“Η παραγωγή είχε ντύσει όλη την προβλήτα με μαύρα πανιά, είχαν φέρει σκάφη που κάνουν τα κύματα, ειδικό συνεργείο από τη Νότια Αφρική που είχε κάνει το One Piece για τις υποβρύχιες λήψεις, μάς πήγαν σε Κολυμβητήριο για να δουν αν μπορούμε να κολυμπήσουμε με ρούχα” ανέφερε για τη σκηνή με τη σχεδία στο “Ναυάγιο”. “Όλα αυτά κάπως σε φέρνουν σε ένα σημείο να προσπαθήσεις να τιμήσεις ανθρώπους που το έχουν βιώσει αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να το νιώσεις και είμαστε όλοι στο όριο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δουλειές σαν το Milky Way θα έπρεπε να προωθούνται στα σχολεία» (vid)12.09.2018

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο bullying, που είχε υποστεί στα μαθητικά του χρόνια. “Ήταν μια ερώτηση που έγινε και από τότε με ρωτάνε συνέχεια για το bullying. Δεν είναι ότι επέλεξα να το πω αλλά δεν είναι ότι δεν θα το σχολιάσω, γιατί είναι όντως κάτι που έχει διαμορφώσει πολύ κόσμο. Πολλοί έχουν κάνει και πολλοί έχουν υποστεί bullying”.

“Το bullying με έκλεισε πάρα πολύ, με έσφιξε μέσα μου. Ένιωθα ανασφάλεια να είμαι το οτιδήποτε, είπα: ας είμαι απλά διακριτικός. Από εκεί και πέρα όταν το σκέφτηκα και είδα τι συνέβαινε, συνειδητοποίησα ότι τα παιδιά αυτά δεν ήταν κακοί άνθρωποι. Αλλά από το να ενοχλείσαι μέχρι να είσαι κακός έχει μεγάλη απόσταση. Όταν το κατάλαβα, κατάφερα να απενοχοποιήσω αυτούς και να μην έχω θυμό” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Σαφώς με εμπόδισε να εκφραστώ ελεύθερα πολλά χρόνια. Το μεγαλύτερο τίμημα ήταν ότι η ύπαρξή μου κοινωνικά πήγαινε πίσω. Με τα χρόνια έγινε φυσική αντίδραση το να τραβιέσαι πίσω” είπε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Μια άλλη Θήβα» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου12.09.2018

Σε συνέντευξή του με το Monopoli.gr και τη Στέλλα Χαραμή είχε αναφέρει: “Το θέατρο υπήρξε για μένα σημαντικός πυρήνας κοινωνικοποίησης. Ως έφηβος ήμουν μαζεμένος και φοβισμένος. Στο θέατρο αφηνόμουν, έπαιζα. Έκανα τις πρώτες παρέες ουσιαστικά. Μετά όταν επέλεξα να το σπουδάσω έφτιαξα αυτή την οικογένεια με το έτος μου. Τώρα πια με έμαθε να κοιτάω προς τα έξω. Εκεί άλλωστε βρίσκεται η ζωή”.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b