MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Λαλαλίλαλο!, της Άννας Σεβαστής Τζίμα στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης

Η Άννα Σεβαστή Τζίμα μάς προσκαλεί σε μια Χριστουγεννιάτικη παράσταση-παιχνίδι για βρέφη και παιδιά έως 5 ετών, γεμάτη εκπλήξεις και άρωμα εορτών, στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης.

Monopoli Team

«Λαλαλίλαλο!», μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη παράσταση για βρέφη από 18 μηνών και μικρά παιδιά έως 5 ετών από την Άννα Σεβαστή Τζίμα (Annou Rose) και τις Μορφές Έκφρασης, παρουσιάζεται, έως τις 3 Ιανουαρίου 2024, στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης.

Η νύχτα των Χριστουγέννων πλησιάζει και τρία παιχνιδιάρικα ξωτικά: «Λαλαλίλαλο!» θα γλιστρήσουν στο παιδικό δωμάτιο για να κάνουν αταξίες… Όμως μια έκπληξη τους περιμένει! Ποια; Ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί με μουσική και τραγούδι και να ανακαλύψουμε τα Χριστούγεννα!

Η  Άννα Σεβαστή Τζίμα , η δημιουργός της sold out παράστασης για βρέφη και μικρά παιδιά «Κού-Κου! Μια βόλτα στο δάσος» μας προσκαλεί σε μια Χριστουγεννιάτικη παράσταση-παιχνίδι γεμάτη εκπλήξεις και άρωμα Χριστουγέννων.

Ζωντανή μουσική

Η μουσική πρωταγωνιστεί στην παράσταση και παίζεται εξ ολοκλήρου ζωντανά στη σκηνή, δίνοντας στα μικρά παιδιά να έρθουν κοντά στα όργανα παραγωγής του ήχου και της μουσικής.

Παιδαγωγική προσέγγιση

Η παράσταση είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά και τους προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ξεχωριστό πρώτο βίωμα με το Θέατρο. Η φαντασία και η συμμετοχή των μικρών παιδιών, ενεργοποιεί την αίσθηση της περιπέτειας και της κατανόησης.

Αφορμή για επικοινωνία: Η παράσταση αποτελεί μια ξεχωριστή πρόσκληση σε κάθε παιδί, να επικοινωνήσει αυτόβουλα, να μεταφέρει τα συναισθήματα του και τις σκέψεις του με αφορμή τα ερεθίσματα της παράστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Άννα – Σεβαστή Τζίμα φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο θέατρο12.09.2018

Λίγα λόγια για τις Μορφές Έκφρασης

Οι Μορφές Έκφρασης δημιουργήθηκαν από τον Θωμά Κινδύνη το 1993, η καλλιτεχνική τους πορεία αγκαλιάζει ένα μεγάλο φάσμα του πολιτισμού: Εκπαίδευση, έρευνα, Παραστάσεις. Από το 2010 η αγάπη τους για το παιδί αλλά και οι εξιδεικευμένες σπουδές τους σε σχέση με την θέατρο για παιδιά, οδηγούν την ομάδα σε μια συστηματική δημιουργία δράσεων για το παιδί, Η καλλιτεχνική Διευθύντρια του παιδικού τμήματος Άννα Σεβαστή Τζίμα, δημιούργησε εκτός από την παιδική θεατρική σκηνή και καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Μουσική: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Παίζουν: Μαρία Ιωάννου, Γιώργος Χουσάκος, Άννα Τζίμα και Ιωάννα Φρουδαράκη (εναλλάξ)

Τιμές Εισιτηρίων: Παιδιά 8€, Ενήλικες 10€, Φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, τριτέκνων, πολυτέκνων: 8€, Ομαδικό 15+ άτομα: 8€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 3 Δεκεμβρίου 2023 έως 3 Ιανουαρίου 2024
Πληροφορίες: Ηλεκτρονική προπώληση: ticketservices.gr. Τηλεφωνικές κρατήσεις – πληροφορίες: 210 3464903, 210 3464002
Παραστάσεις: Δεκέμβριος: 3, 10, 17, 23, 26, 27, 28, 29, 30 Ώρα: 11.00 π.μ. & 12:15 μ.μ.. Δεκέμβριος: 24 & 31 Ώρα: 11:00 π.μ. . Ιανουάριος: 2, 3 Ώρα: 11.00
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/morfes-ekfrasis-lalalilalo/?lang=el
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Μορφές Έκφρασης, Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα). Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002 | Email: [email protected]
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b