MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μέμος Μπεγνής: «Η τηλεόραση είναι μια μηχανή κρέατος, είμαστε αναλώσιμοι» (vid)

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την πρόταση που του έκαναν να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση και αρνήθηκε.

Monopoli Team

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο που είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να παρουσιάσει δική του εκπομπή στην τηλεόραση, κάτι που όμως τελικά δεν συνέβη. «Ίσως έφταιγε το περιεχόμενο της εκπομπής, ότι δεν θα είχα εγώ λόγο στο τι θα λέω, τι θα κάνω. Ίσως αυτή η γραμμή να μη μου αρέσει τόσο εμένα. Θα ήθελα όμως να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι σαν τρελός». 

Παραδέχτηκε μάλιστα πως το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Ευγενία Σαμαρά, το “Switch” στην ΕΡΤ, είναι κάτι που πιστεύει θα ταίριαζε και στον ίδιο να παρουσιάσει. «Της πάει πάρα πολύ και την καμαρώνω, όμως του χρόνου να την απολύσουν και να το πάρω εγώ», αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στο αν υπάρχουν ακόμη στην ελληνική κοινωνία ταμπού σχετικά με τον γάμο και την απόκτηση παιδιών, ο ίδιος σχολίασε: «Είμαστε ακόμη χωριό. Εγώ θα μάλωνα με τη μάνα μου αν με ρωτούσε πότε θα γίνει γιαγιά. Ποτέ! Ή πότε θα την κάνω ευτυχισμένη. Εγώ θα την κάνω; Το παιδί σου το κάνεις και του δίνεις τα φτερά για να φύγει και να πετάξει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέμις Μπαζάκα: «Είναι bullying να μην μπορείς να πεις τη γνώμη σου» (vid)12.09.2018

«Έχουμε γίνει ζόμπι. Κι εγώ ο ίδιος, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω», ανέφερε για την “εποχή του scroll” που ζούμε. «Τουλάχιστον να το συνειδητοποιείς για να το φρενάρεις λίγο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε το φαινόμενο της ξαφνικής διασημότητας που προσφέρει η τηλεόραση. «Παιδιά γίνονται γνωστά και σε δύο χρόνια δεν τα θυμάται κανείς και πάμε στα επόμενα. Και να η κατάθλιψη, να τα ψυχοφάρμακα… μηχανή κρέατος είναι η τηλεόραση. Είμαστε αναλώσιμοι».

Μιλώντας για την ψυχοθεραπεία σχολίασε «Δεν έχω κάνει ποτέ. Έχει γίνει λίγο της μόδας σήμερα. Έχουμε γίνει πια τόσο ευαίσθητοι και μη μου άπτου, ζούμε σε μια γυάλα αποστείρωσης που πρέπει το παραμικρό να το διαχειριζόμαστε. Δεν συμφωνώ με αυτό». 

Αυτή την περίοδο ο Μέμος Μπεγνής πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες», του Ιούλιου Βέρν στο Θέατρο Διάνα, μαζί με την  Ναταλία Δραγούμη. Παράλληλα, βρίσκεται σε πρόβες για την παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση, ενώ πρόκειται να κάνει και μουσικές εμφανίσεις στο City Link, στην Κρήτη και στην Κύπρο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b