MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Ποιες σειρές τελειώνουν το 2023 και ποιες έρχονται το 2024;

Ένας τηλεοπτικός οδηγός με όλες τις σειρές, που θα μας κάνουν παρέα μέχρι το 2023, αλλά και εκείνες που θα αναλάβουν το 2024.

Monopoli Team

Το πρώτο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν θα λήξει ουσιαστικά με το τέλος του 2023. Αυτό θα σημάνει και το τέλος για διάφορα προγράμματα αλλά και την αρχή για νέα που θα ξεκινήσουν τους πρώτους μήνες του 2024.

Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί κόντρα στις φήμες και τα διάφορα βαρύγδουπα ρεπορτάζ είναι πως τα projects αυτά -είτε πρόκειται για σειρές είτε για εκπομπές- δεν κόβονται αλλά ολοκληρώνουν τον κύκλο τους όπως είχε προγραμματιστεί.

Ας δούμε ποιες σειρές και ποιες εκπομπές ολοκληρώνονται το 2023 αλλά και τι περιμένουμε το 2024.

Σειρές που τελειώνουν το 2023

Δύο σειρές του Alpha, δύο της ΕΡΤ και μία του Mega θα μας αποχαιρετήσουν το 2023.

Ήδη σας έχουμε γράψει ότι οι Φόνοι στο καμπαναριό θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου. Η σειρά συγκέντρωσε πολύ ικανοποιητικά νούμερα αλλά ήταν μίνι και το κανάλι δεν έκανε ποτέ λόγο για δεύτερη σεζόν ή περισσότερα επεισόδια.

Αλλά και ο Γιατρός είχε ανακοινωθεί εξαρχής – και το είχε δηλώσει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης- ότι θα διαρκέσει 16 επεισόδια. Η σειρά ολοκληρώνεται μέσα στον Δεκέμβριο και οι φήμες οργιάζουν ότι θα δούμε και δεύτερο κύκλο.

Το Milky Way είναι η άλλη σειρά που θα μας αποχαιρετήσει το 2023. Ο Βασίλης Κεκάτος δημιούργησε μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων που στα τέλη Δεκέμβρη θα ολοκληρωθεί.

Σε ό,τι αφορά την ΕΡΤ , ολοκληρώνεται η προβολή των επεισοδίων της σειράς 3ος όροφος και αν κρίνουμε από τις οργισμένες δηλώσεις του πρωταγωνιστή Αντώνη Καφετζόπουλου, δεν ήταν αυτός ο αρχικός σχεδιασμός. Το κρατικό κανάλι επέλεξε τελικά να προβάλλει ανά δύο τα 15λεπτα επεισόδια έτσι στην εκπνοή του 2023 η σειρά ολοκληρώνεται.

Διαβάστε περισσότερα στο znews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαββατοκύριακο και binge-watching: 5 crime σειρές που πρέπει να μπουν στη λίστα σου12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b