MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Bryan Adams: “Πρώτη φορά ήρθα στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία” (vid)

Ο Bryan Adams μίλησε στο “Πάμε Δανάη” για τις επισκέψεις του στην Ελλάδα, τη χορτοφαγία, τον πόλεμο στη Γάζα.

Monopoli Team

Λίγο πριν τις δύο συναυλίες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Bryan Adams έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για τις επισκέψεις του στη χώρα μας, την χορτοφαγία, τον πόλεμο στη Γάζα, αλλά και τη φωτογράφιση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

«Η πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα πρέπει να ήμουν 10-11 ετών, ταξιδεύοντας με την οικογένειά μου. Ήρθα αυτό το Σαββατοκύριακο για να δω την Αθήνα, όπως πρέπει. Αν και είχα ξανάρθει, δεν είχα δει για παράδειγμα την Ακρόπολη!» ανέφερε ο θρυλικός μουσικός στον Άρη Καβατζίκη.

Ο Bryan Adams είναι εδώ και πολλά χρόνια vegan και πολλές φορές έχει μιλήσει για την αγάπη του για τα ζώα και τη στήριξη των δικαιωμάτων τους. Για αυτή του την επιλογή μίλησε και στο “Πάμε Δανάη”, λέγοντας:

«Δεν σκέφτηκα ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο, γιατί δεν ήθελα σχέση με οτιδήποτε είχε σχέση με τη βάναυση μεταχείριση των ζώων. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να είναι κάποιος vegeterian και να τρώει αυγά, γιατί και τα αυγά προέρχονται από τα ζώα».

Ο Bryan Adams μίλησε και για την εμπειρία της φωτογράφισης της βασίλισσας Ελισάβετ για το Χρυσό ιωβηλαίο.

«Η ιστορία έχει ως εξής. Με κάλεσε ο ατζέντης μου και μου είπε “τι κάνεις την Τετάρτη;”. Είπα “δεν ξέρω, γιατί;” και μου είπε “θα ήθελες να φωτογραφίσεις τη βασίλισσα Ελισάβετ;”. Είπα ότι αυτό είναι υπέροχο και όταν ρώτησα πού θα γίνει, μου είπε στο σπίτι της. Είπα “α, σε ποιο σπίτι;” και μου είπε “στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ”. Αυτή είναι η ιστορία».

«Είπαν πως “η Μεγαλειοτάτη θα βρίσκεται εδώ σε 5 λεπτά”, οπότε ο βοηθός μου κι εγώ περιμέναμε και τότε άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ και τότε βγήκαν 6 με 7 σκυλιά κόργκι. Τότε προσπάθησα να βγάλω την κάμερά μου γιατί ήθελα να το φωτογραφίσω. Αν ήξερα ότι θα συνέβαινε, θα ήταν μία υπέροχη στιγμή. Τότε έκλεισε η πόρτα και τα σκυλιά έτρεχαν γύρω γύρω και όταν ξανάνοιξε εμφανίστηκαν η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Bryan Adams στην Ελλάδα για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη12.09.2018

Ο Καναδός μουσικός τοποθετήθηκε και για τον πόλεμο στη Γάζα, χαρακτηρίζοντας “αηδιαστική” την κατάσταση.

«Είναι απαράδεκτο. Δεν καταλαβαίνω γιατί κανένας δεν εστιάζει στην ειρήνη. Ο πόλεμος δεν είναι η απάντηση. Το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να «επιβαρύνεται» άλλη μία γενιά ανθρώπων με την επιθυμία να εκδικηθούν» ανέφερε.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b