MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τάσος Γιαννόπουλος: “Πιστεύω ότι είμαι ένας καλός ηθοποιός” (vid)

“Είναι καλό να επιβραβεύουμε τον εαυτό μας” είπε ο Τάσος Γιαννόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον”.

Monopoli Team

Ο Τάσος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον” και μεταξύ άλλων μίλησε για τους πιο αναγνωρίσιμους τηλεοπτικούς ρόλους του, από τους “Ευτυχισμένους Μαζί”, το “Κάνε ότι κοιμάσαι” και την “Ηλέκτρα”.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Οι Ευτυχισμένοι Μαζί ήταν η πρώτη σειρά που έκανα, με γνώρισαν από αυτή τη σειρά. Στην αρχή με φώναζαν “Μάκη” και δεν το καταλάβαινα. Όταν σε φωνάζουν, θέλουν να σου κάνουν και την πλάκα τους, να σου πουν ‘πιάσε μια μπύρα’ κλπ”.

Όσο για το αν μπόρεσε εύκολα να ξεφύγει από έναν ρόλο τόσο δημοφιλή, όσο του Μάκη, απάτησε: “Πέρσι μου δόθηκε η ευκαιρία με το “Κάνε ότι Κοιμάσαι” και έκανα κάτι άλλο, έπαιξα σε μία δραματική σειρά” είπε, αναφέροντας και ένα ιδιαίτερο περιστατικό θαυμασμού από μία τηλεθεάτρια σε ένα μίνι μάρκετ.

Είμαι τυχερός. Αλλά ναι, αναγνωρίζω ότι είμαι ένας καλός ηθοποιός. Το πιστεύω. Μου λέω μπράβο. Είναι καλό να επιβραβεύουμε τον εαυτό μας. Αν και με κρίνω στα πάντα” ανέφερε ο ηθοποιός, λέγοντας ότι αν θέλει να αλλάξει κάτι στον εαυτό του αυτό είναι το άγχος του να είναι όλα τέλεια.

Αυτή την περίοδο, ο Τάσος Γιαννόπουλος πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά της ΕΡΤ “Ηλέκτρα”, αλλά και στην παράσταση «Καπετάν Μιχάλης», που είναι βασισμένη σε ένα από τα σημαντικότερα κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας του Ν. Καζαντζάκη, και ανεβαίνει για τρίτη θεατρική σεζόν στο Θέατρο Αλκμήνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤάσος Γιαννόπουλος: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε remake το ‘Ευτυχισμένοι Μαζί’, θα ήταν σαν μνημόσυνο» (vid)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b