MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τάσος Γιαννόπουλος: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε remake το ‘Ευτυχισμένοι Μαζί’, θα ήταν σαν μνημόσυνο» (vid)

Ο ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και μεταξύ άλλων σχολίασε την επιτυχία του «Ευτυχισμένοι Μαζί», τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η σειρά μέχρι και σήμερα, αλλά και γιατί θα ήταν αρνητικός σε ένα remake.

Monopoli Team

Θέατρο και τηλεόραση

Ο Τάσος Γιαννόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Καπετάν Μιχάλης», που είναι βασισμένη σε ένα από τα σημαντικότερα κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας του Ν. Καζαντζάκη, και ανεβαίνει για τρίτη θεατρική σεζόν στο Θέατρο Αλκμήνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗλέκτρα: Κρυμμένα μυστικά, σκληρές αλήθειες κι ένας θυελλώδης έρωτας στη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ12.09.2018

Παράλληλα, πρωταγωνιστεί στο νέο ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα», βασισμένο σε μια ιδέα της συγγραφέως Ελένης Καπλάνη, που προβάλλεται στην ΕΡΤ1. Σε αυτό υποδύεται τον Σωτήρη Βρεττό, τον δήμαρχο της Αρσινόης, εκεί όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα της σειράς. Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχεται στην κάμερα της εκπομπής πως είπε αμέσως το «ναι» για να συμμετάσχει στη σειρά.

Το «Ευτυχισμένοι Μαζί» και η επιτυχία 17 χρόνια μετά

Για τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε, το φετινό καλοκαίρι που προβλήθηκε σε επανάληψη, η επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA, «Ευτυχισμένοι Μαζί», ο ηθοποιός είπε: «Είμαι περήφανος. Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεχίζει να κάνει επιτυχία 16-17 χρόνια μετά. Είναι μια σειρά οικογενειακή που έμεινε και μεγαλώνει γενιές».

Όσο για το πόσες μπύρες έπινε τελικά ο Μάκης στη σειρά, ο Τάσος Γιαννόπουλος απάντησε αστειευόμενος: «Ο Μάκης δεν έπινε τις μπύρες στην πραγματικότητα. Έκανε πως έπινε μια γουλιά κάθε φορά. Αλλά αν τις μετρήσω πρέπει να ήταν εκατοντάδες». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜιχάλης Ρέππας: «Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν remake “Οι τρεις Χάριτες”»12.09.2018

Υπήρξε ποτέ η σκέψη για remake;

«Όχι και δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος. Σε καμία περίπτωση. Θα ήταν λίγο σαν μνημόσυνο. Καλό είναι τα πράγματα να μένουν στο πικ τους», απάντησε χαρακτηριστικά λέγοντας πως θα ήταν αρνητικός σε μια τέτοια περίπτωση επιστροφής της σειράς.

Ηθοποιοί και παρουσίαση

«Αν ο ηθοποιός έχει την ικανότητα και την ευστροφία για να το κάνει, τότε μπορεί παρουσιάσει μία εκπομπή, ένα τηλεπαιχνίδι. Πολλοί ηθοποιοί έχουν κάνει τεράστια επιτυχία στην παρουσίαση», σχολίασε χαρακτηριστικά για τη συζήτηση που γίνεται τελευταία σχετικά με το αν οι ηθοποιοί είναι καλό να δοκιμάζονται στην παρουσίαση. Ο ίδιος ωστόσο θεωρεί πως δεν έχει την ικανότητα για να το κάνει.

Όσο για το αν ηθοποιοί χωρίς πτυχίο μπορούν να παίζουν σε παραστάσεις και σειρές, ανέφερε πως αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική πρέπει να τη σπουδάσει. «Όπως εγώ δεν μπορώ να πάω να κάνω μια εγχείρηση σε έναν ασθενή».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b