MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ταμίλλα Κουλίεβα: “Οι σειρές δεν είναι μόνο για να περνάμε καλά, περνάμε και κάποια μηνύματα” (vid)

Η Ταμίλλα Κουλίεβα βρέθηκε στο 2Night Show, όπου έδωσε την πρώτη της κοινή τηλεοπτική συνέντευξη με τον Γιώργο Καραντινάκη.

Monopoli Team

Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη έδωσαν χθες το βράδυ (28/11) η Ταμίλλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Καραντινάκης στο The 2Night Show.

Το πρώην ζευγάρι μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή τη συνεργασία τους στη θεατρική παράσταση «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας» του Dimitri Danilov, που σκηνοθετεί η Ταμίλλα Κουλίεβα και ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Σχετικά με την γνωριμία τους, όσο ήταν φοιτητές στη Μόσχα η ηθοποιός ανέφερε: “Γνωριζόμασταν μεταξύ μας οι φοιτητές γιατί συνεργαζόμασταν υπήρχε μία αλληλεπίδραση. Και μία ωραία χρονιά στη σχολή ήρθε μία συμφοιτήτριά μου από την Κόστα Ρίκα και μου πρότεινε να ανεβάσουμε τη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη. Θεωρήσαμε ότι αυτή ηταν μια δική μας, προσωπική αποκάλυψη. Ζητήσαμε από τον Γρηγόρη να μας σκηνοθετήσει και απογειώθηκε η παράσταση”.

“Ήρθα με μεγάλη χαρά στην Ελλάδα. Είναι μία χώρα που παράγει πολιτισμό, είναι αφετηρία του πολιτισμού” ανέφερε η ηθοποιός για την απόφασή της να έρθει στην Ελλάδα με τον τότε σύζυγό της Γρηγόρη Καραντινάκη και τον γιό τους.

Αυτή τη στιγμή, η Ταμίλλα Κουλίεβα πρωταγωνιστεί και στους “Παγιδευμένους” του ΑΝΤ1. Με αφορμή αυτή τη συμμετοχή, η ηθοποιός σχολίασε: “Μ’ αρέσει πολύ αυτό που γίνεται, τελευταία οι σειρές έχουν να πουν πράγματα, περνάνε κάποια μηνύματα στον κόσμο, δεν είναι μόνο για να περνάμε καλά, για να περνάει η ώρα. Περνά κάποια μηνύματα που αντιλαμβάνομαι ότι ο θεατής τα παίρνει. Οι σειρές αυτή τη στιγμή ασχολούνται με θέματα επίκαιρα στις μέρες μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤαμίλα Κουλίεβα: «Η άξια ενός ηθοποιού δεν μπορεί να μετριέται από τους followers»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b