MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

5 νέες σειρές του Disney+ για το απόλυτο… binge-watching marathon

Εάν ψάχνετε ποια θα είναι η επόμενη σειρά που θα δείτε αυτή την περίοδο, ακολουθούν πέντε δικές μας προτάσεις από τις νέες προσθήκες στην πλατφόρμα του Disney+.

Φωτεινή Νικολίτσα | 26.11.2023

Για όσους λατρεύουν το binge-watching σειρών αλλά και για εκείνους που μπορούν -ή και θέλουν- να περιμένουν κάθε εβδομάδα για το νέο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς, η πλατφόρμα του Disney+ μπορεί να καλύψει κάθε γούστο και είδος. Εμείς σας προτείνουμε πέντε σειρές, πρόσφατες προσθήκες στη νέα αγαπημένη πλατφόρμα για να τις εξερευνήσετε.

1. Φόνος στην Άκρη του Κόσμου των Brit Marling & Zal Batmanglij

Πλοκή: Η Darby Hart, μια νέα ερασιτέχνης ντετέκτιβ και επιδέξια χάκερ, αποδέχεται μια πρόσκληση να παρευρεθεί σε ένα απομονωμένο θέρετρο. Όταν ένας από τους καλεσμένους θα βρεθεί νεκρός, εκείνη θα αναλάβει δράση προκειμένου να αποδείξει ότι πρόκειται περί φόνου, προτού δολοφονηθούν κι άλλοι…

Στην πλατφόρμα του Disney+ σας περιμένουν ήδη τα 3 πρώτα επεισόδια -περίπου μια ώρα έκαστο- ενώ τα υπόλοιπα 4 θα κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα έως την ολοκλήρωση της σεζόν στις 19 Δεκεμβρίου. Ανήκει στο είδος του ψυχολογικού θρίλερ και πρωταγωνιστεί η Emma Corrin και σε συμπρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε, επίσης, τους Brit Marling, Clive Owen και Harris Dickinson. Το δίδυμο των δημιουργών είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για τη σειρά The OA”.

Φόνος στην Άκρη του Κόσμου ©2023 Disney

Φόνος στην Άκρη του Κόσμου ©2023 Disney

2. Brawn: Μια Απίθανη Ιστορία της Formula 1©

Πλοκή: Πώς κατόρθωσε η υποστελεχωμένη, υποχρηματοδοτούμενη και ανεξάρτητη ομάδα του Ross Brawn να κερδίσει το 2009 το Παγκόσμιο Κύπελο στο πιο ακριβό και τεχνολογικά προηγμένο πρωτάθλημα αγώνων αυτοκινήτου του πλανήτη;

Παρακολουθούμε μέσα σε τέσσερα επεισόδια αυτής της σειράς-ντοκιμαντέρ όλο το παρασκήνιο, από την ίδρυση της ομάδας του Ross Brawn, μέχρι τις πολλές δυσκολίες και τελικά τη νίκη. Παρουσιαστής είναι ο Keanu Reeves, λάτρης της Formula 1©! Θα δείτε αρχειακό υλικό της F1, που δεν έχει προβληθεί ξανά στο παρελθόν και θα ανακαλύψετε την ιστορία μέσα από τις αφηγήσεις όσων βρίσκονταν εκεί, από την πίστα και το γκαράζ, μέχρι τον χώρο συνεδριάσεων. Εμφανίζονται οι θρύλοι της Formula 1© Jenson Button, Nick Fry, Rubens Barrichello και Christian Horner. 

3. Culprits του J Blakeson

Πλοκή: Ο Joe Petrus είναι ένας οικογενειάρχης με εγκληματικό παρελθόν. Ως μέρος συμμορίας που διοργάνωνε επικίνδυνες ληστείες, θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του όταν ένας δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο ένα-ένα τα μέλη της.

Η ιδανική σειρά για binge-watching, θα έλεγε κανείς. Ολόκληρη η πρώτη σεζόν με μόλις 8 επεισόδια της μιας ώρας περίπου, βρίσκεται ήδη στο Disney+. Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Nathan Stewart-Jarrett, Gemma Arterton, Kirby Howell-Baptiste, Niamh Algar και Kamel El Basha.

[relart 1]

4. Όλα Καλά της Camille de Castelnau

Πλοκή: Μια δυσλειτουργική οικογένεια στο Παρίσι καλείται να αντιμετωπίσει την ασθένεια ενός παιδιού τους και, ταυτόχρονα, όλα τα προβλήματα που υπήρχαν ήδη.

Η σεζόν αποτελείται από οκτώ επεισόδια διάρκειας περίπου 50 λεπτών έκαστο. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Virginie Efira, η Nicole Garcia, η Sara Giraudeau, ο Aliocha Schneider και ο Mehdi Nebbou.

Όλα Καλά

Όλα Καλά

5. Loki (Δεύτερη Σεζόν)

Πλοκή: Ο Loki συνεργάζεται με τον Mobius, την Hunter B-15 και άλλα μέλη του TVA αναζητώντας την Sylvie, την Ravonna Renslayer και την Miss Minutes στο πολυσύμπαν.

Μπορεί η δεύτερη σεζόν να ολοκληρώθηκε στις 9 Νοεμβρίου με το έκτο και τελευταίο επεισόδιο, αλλά η μεγάλη ανταπόκριση και τα εξαιρετικά σχόλια που έλαβε, δεν γίνεται να μη της δώσουν μια θέση σε αυτή την λίστα προτάσεων. Για τα σκαμπανεβάσματα στις κυκλοφορίες της Marvel τα τελευταία χρόνια, αυτή η σεζόν αποτελεί μια όαση. Το πολυσύμπαν είναι βασικός πυρήνας πια για το franchise και το τέλος της δεύτερης σεζόν -με πρωταγωνιστή πάντα τον Tom Hiddleston στον ομώνυμο ρόλο που όλοι τον αγαπήσαμε- είναι αυτό που συζητούν όλοι. Φυσικά, αν δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάμε, μπορείτε να ξεκινήσετε από την πρώτη σεζόν, που θα βρείτε επίσης στην πλατφόρμα του Disney+.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b