MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

5 στάσεις για φαγητό στο χέρι και βόλτα στο στολισμένο Σύνταγμα

Πάμε να δούμε 5 στάσεις για φαγητό στο χέρι, για να συνοδεύσουμε τη βόλτα μας στο στολισμένο Σύνταγμα!

Μαριαλενα Μάλλιου | 25.11.2023

Την Πέμπτη που μάς πέρασε φωτίστηκε το δέντρο στο Σύνταγμα – λίγο νωρίτερα από τις περασμένες χρονιές, αν δεν κάνω πολύ λάθος – και είμαστε, πλέον, έτοιμοι να μπούμε στο Χριστουγεννιάτικο mood των ημερών που έρχονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣε γιορτινό σκηνικό η Αθήνα: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα12.09.2018

Επειδή, λοιπόν, όλοι μας -ή, τουλάχιστον πολλοί από εμάς- θα περάσουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο, μία βολτίτσα από το Σύνταγμα να δούμε το στολισμένο δέντρο, και, καθώς τα Χριστούγεννα ανοίγουν και την όρεξη -μην πούμε ψέματα- κάναμε την ερευνά μας και συγκεντρώσαμε (πριν από εσάς, για εσάς) όλα τα hot σημεία για φαγητό στο χέρι γύρω από το Σύνταγμα, ώστε να μην κάνετε τη βόλτα σας με άδειο στομάχι!

Για cinnamon roll στο Oggi
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oggi Athens (@oggiathens)

Οι περισσότεροι ξέρουμε το Oggi για τα παγωτά που συντροφεύουν τις εξόδους μας όταν πιάνουν οι ζέστες. Αυτό, που, όμως, μπορεί να μην γνωρίζετε, είναι πώς εκτός από παγωτά, το Oggi έχει από τα καλύτερα cinnamon rolls της πόλης. Ζεστά, αρωματικά και -πραγματικά- ό,τι πρέπει, για να μάς συνοδεύσουν στη βόλτα μας στο γιορτινό Σύνταγμα, μαζί με έναν καφέ (και μερικές χαρτοπετσέτες, τις οποίες κάποιοι από εμάς χρειαζόμαστε όταν παίρνουμε φαγητό στο χέρι).
Διεύθυνση: Βουλής 17, Αθήνα 10563
Τηλέφωνο: 2103246995

Για καφέ σε κουτάκι και πρωινό στο Abuelo

Αν είστε σε mood για καφέ, δεν γίνεται να μην σας προτείνουμε το Abuelo, στο οποίο, όχι μόνο θα βρείτε έναν από τους καλύτερους καφέδες του κέντρου, αλλά θα έχετε να διαλέξετε και ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία από φαγητά. Από μπάρες, cookies και σάντουιτς, μέχρι sandos, bagels και burgers, μαζί με τον καφέ σας -ο οποίος σερβίρεται στο viral, πλέον, κουτάκι- σίγουρα θα απολαύσετε και ένα πρωινό για όλα τα γούστα.
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 11, Αθήνα 10562
Τηλέφωνο: 2103319161

Για healthy επιλογές στο Local Green

Αν, πάλι, είστε του healthy living, εδώ σας έχουμε. Μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας με πεντανόστιμα -και υγιεινά!- σνακ να σας συνοδεύουν. Μία βόλτα στο Local Green θα σας πείσει. Wraps, bowls, smoothies, σάντουιτς, για όλη την ημέρα, σας περιμένουν στο μαγαζί, που έχει, πλέον, αναδειχθεί, σε ένα από τα αγαπημένα healthy spots του κέντρου.
Διεύθυνση: Περικλέους 30-32, Αθήνα 10562
Τηλέφωνο: 2103214500

Για γλυκά και αλμυρά bagels στο Amandine’s Bagels
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amandine_bagels

Κάποτε πρέπει να σας είχαμε ξαναμιλήσει για τα πιο ονομαστά bagels της Αθήνας, με παριζιάνικο αέρα, αλλά αν δεν το είχαμε κάνει, θα το κάνουμε τώρα. Τα Amandine’s Bagels είναι τα πιο διάσημα bagels του κέντρου, με την Amandine να μας συστήνει τόσο γλυκές, όσο και αλμυρές εκδοχές τους και να έχει κερδίσει την καρδιά των Αθηναίων -και όχι μόνο. Αν, λοιπόν, σκέφτεστε τι να πάρετε στο χέρι, και δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα από το μαγαζί της Amandine, τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνετε!
Διεύθυνση: Νίκης 13, Αθήνα 10557
Τηλέφωνο: 2103239829

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣε γιορτινό σκηνικό η Αθήνα: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα12.09.2018

Για τα καλύτερα choux της Αθήνας στο Choureal

Δεν γίνεται, φυσικά, να είστε στο κέντρο και να μην πάτε μία βόλτα από το Choureal. Γνωστό για τα καλύτερα choux της πόλης, το Choureal μάς έχει τραβήξει την προσοχή από όταν άνοιξε -και όχι άδικα. Αν. λοιπόν, όπως χαζεύετε το δέντρο, σας έρθει μία λιγούρα για γλυκό, ξέρετε πού να πάτε. Φιλική συμβουλή από εμένα: δοκιμάστε και τα eclair του μαγαζιού, που είναι πραγματικά πεντανόστιμα.
Διεύθυνση: Διομείας 2 & Ερμού 18, Αθήνα 10563
Τηλέφωνο: 2103317883

Περισσότερες προτάσεις για φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b