MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
12
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Aυτός θεωρείται «ο χειρότερος εργοδότης του 21ου αιώνα» – Δισεκατομμυριούχος και γνωστός παγκοσμίως

Ο λόγος για τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ – Μόνο το 26% των εργαζομένων εξέφρασε εμπιστοσύνη στην ηγεσία του.

Monopoli Team

Αρκετά χρόνια πριν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είχε γίνει διεθνώς γνωστός χάρη στην πρωτοτυπία του, με το Facebook. Το κοινωνικό δίκτυο που άλλαξε μια για πάντα την επικοινωνία. Λίγο μετά ήρθε το Instagram, το οποίο εξαγόρασε, και λίγο μετά ήρθε και εξακολουθεί να έρχεται και η πτώση της λαμπερής αυτοκρατορίας του Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Τα παράπονα που δέχεται η Meta από τους εργαζόμενους κατά του Ζούκερμπεργκ δίνουν και παίρνουν, όπως επίσης και οι ασταμάτητες απολύσεις και παραιτήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ φοράει την ίδια γκρι μπλούζα κάθε μέρα;12.09.2018

Πρόσφατα, μια εσωτερική έρευνα που διεξήγαγε η Meta αποκάλυψε ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι δυσαρεστημένοι με την ηγεσία του Ζούκερμπεργκ. Σύμφωνα με έκθεση της Wall Street Journal, μόνο το 26% των εργαζομένων εξέφρασε εμπιστοσύνη στην ηγεσία του. Αυτό σηματοδοτεί μια μείωση της τάξης του 5% σε σύγκριση με την προηγούμενη έρευνα που διεξήχθη τον Οκτώβριο του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMeta: Τέσσερις κάσκες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας θα κυκλοφορήσουν μέχρι το 202412.09.2018

Ο λόγος πίσω από τη δυσαρέστηση των εργαζομένων της Meta

Η έκθεση υπογραμμίζει ότι οι μαζικές απολύσεις στη Meta έχουν επηρεάσει αρνητικά το ηθικό των εργαζομένων. Πριν λίγο καιρό, η εταιρεία πραγματοποίησε έναν ακόμη γύρο απολύσεων. Όσοι ερωτήθηκαν, μέσω ενός online ερωτηματολογίου, να μιλήσουν για τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία, δεν είπαν καθόλου κολακευτικά λόγια για τον Ζούκερμπεργκ. Πολλοί άλλοι που δεν δίστασαν να παρομοιάσουν την δουλειά στο Facebook με φάμπρικα της Κίνας.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b