MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Ρούλα Ρέβη στέλνει ένα μήνυμα σε όσες μητέρες γέννησαν πρόωρα μωρά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε όσες μητέρες το βιώνουν.

Monopoli Team

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, η οποία γέννησε πρόωρα τα δίδυμα παιδιά της, Ειρήνη και Άγγελο πριν από 8 χρόνια, μοιράστηκε τις αγωνιώδεις στιγμές και σκέψεις που περνούν από το μυαλό της μητέρας εκείνες τις πρώτες ώρες και έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε όσες μητέρες το βιώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέοι και μετά τα σαράντα – και μετά τα πενήντα και βάλε όποιον αριθμό θέλεις…12.09.2018

Το μήνυμα από τη Ρούλα Ρέβη για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας:

«Ημέρα προωρότητας 2023. Απο τον 6 όροφο του Ιασω μέχρι το -2 στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών, οι πρώτες μέρες οι πρώτες σκέψεις τα πρώτα συναισθήματα. Χαμόγελο που φοράς έξω απο την πόρτα της μονάδας, η καρδιά σου που χτυπάει πιο γρήγορα, η ταχύτητα στο βλέμμα σου όταν πλησιάζεις τη δική σου θερμοκοιτίδα,τη δίκη σου ψυχή. Η αγωνία σου για το γαλα, τα δευτερόλεπτα που περίμενεις την ενημέρωση, η ζυγαριά και οι αριθμοί της, το βάρος του παιδιού σου, η ανάσα του, το αίμα του, και κάθε του κύτταρο μπαίνουν στο δερμα σου φεύγοντας απο εκεί μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναπάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέοι και μετά τα σαράντα – και μετά τα πενήντα και βάλε όποιον αριθμό θέλεις…12.09.2018

Γυρίζεις σπίτι γδύνεσαι και μαζεύεις το γαλα σου το βάζεις στο μπουκάλι και είσαι πάλι εκεί, εκεί να δώσεις κάτι που σου φαίνεται τόσο λιγο εκείνη τη στιγμή, που είσαι έτοιμη να τα δώσεις όλα, αλλά πρέπει να περιμένεις».

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜίλτος Πασχαλίδης: Μια συγκινητική ανάρτηση για την επέτειο του Πολυτεχνείου12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b