MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

DB.One: Ένα premium steak house δια χειρός Ulas Tunc, στην καρδιά της Γλυφάδας

DB.One: Το νέο εγχείρημα στον κλάδο της εστίασης – Ένα premium steak house στην καρδιά της Γλυφάδας.

Monopoli Team

Μια νέα άφιξη έχει κάνει την εμφάνισή της στη γαστρονομική σκηνή των νοτίων προαστίων εδώ και μερικούς μήνες, επιχειρώντας να ξεχωρίσει στον κλάδο της εστίασης.

Ο λόγος για το εστιατόριο DB.Οne που βρίσκεται στην καρδιά της Γλυφάδας και αποτελεί ένα premium steak house που επιχειρεί με τις γεύσεις του να κερδίσει το αθηναϊκό κοινό.

Το πολυτελές εστιατόριο βρίσκεται στην οδό Κύπρου 65, έχει μότο το ευφάνταστο «The place to meat», ενώ ιδιοκτήτης και βασικός εμπνευστής των πιάτων που σερβίρονται είναι ο γνωστός chef Ulas Tunc, πρώην head chef του «Nusr-Et» σε Μύκονο και Ντουμπάι. Το κατάστημα άνοιξε τις πύλες του τον περασμένο Απρίλιο, μετρώντας μόλις επτά μήνες λειτουργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Μεγάλες επιστροφές σπουδαίων ονομάτων12.09.2018

Η Αγγλίδα σύζυγος και η… μέση λύση της Αθήνας

Με καταγωγή από το Ντιγιάρμπακιρ αλλά μεγαλωμένος στην Κωνσταντινούπολη, ο Ulas Tunc βρέθηκε στην Αθήνα για να… γλυτώσει την Αγγλία. «Η γυναίκα μου είναι Αγγλίδα. Εκείνη δεν ήθελε να μείνουμε στην Κωνσταντινούπολη, εγώ δεν ήθελα να πάμε στην Αγγλία. Τελικά τα βρήκαμε στη μέση και αποφασίσαμε να εγκατασταθούμε στην Ελλάδα», αποκαλύπτει ο Ulas Tunc που ήρθε στη χώρα μας πριν από μια πενταετία.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣε αυτά τα μαγαζιά της Αθήνας θα μπεις στο φθινοπωρινό mood (που χρειαζόσουν)12.09.2018

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b