MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Μεγάλες επιστροφές σπουδαίων ονομάτων

Τοντ Χέινς, Χιροκάζου Κόρε Έντα, Τζούλιαν Μουρ, Νάταλι Πόρτμαν αλλά και Περικλής Χούρσογλου, Λόρα Πόιτρας ή Ομάρ Σι είναι τα σημαντικότερα ονόματα που γεμίζουν το μενού της νέας κινηματογραφικής βδομάδας.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

May December

Η ερμηνευτική κόντρα των Τζούλιαν Μουρ και Νάταλι Πόρτμαν είναι το κυριότερο ατού στο βιτριολικό ψυχόδραμα «May December» του Τοντ Χέινς που ήταν υποψήφιο φέτος για το Χρυσό Φοίνικα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Όλη η ομορφιά και η αιματοχυσία

Ένα σπουδαίο ντοκιμαντέρ και τιμημένο με Χρυσό Λέοντα είναι το «Όλη η ομορφιά και η αιματοχυσία» της Λόρα Πόιτρας που καταπιάνεται με τη ζωή της σημαντικής αμερικανίδας φωτογράφου Ναν Γκόλντιν.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τέρας

Το απρόσμενα τρυφερό «Τέρας» είναι η νέα ταινία του ιάπωνα δημιουργού Χιροκάζου Κόρε-έντα («Κλέφτες καταστημάτων») που απέσπασε βραβείο σεναρίου στις Κάνες.
Κριτική και αίθουσες προβολής

The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών

Το πρίκουελ των δημοφιλών «Αγώνων πείνας» τιτλοφορείται «The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών» και μας παρουσιάζει την προσωπική ιστορία του Κοριολανού Σνόου, σύμβολο του Κακού στα πρώτα φιλμ της δημοφιλούς σειράς.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τέσσερις Κόρες

Στις «Τέσσερις Κόρες» της Κάουτερ Μπεν Χανιά παρουσιάζεται η προσωπική ιστορία της Όλφα, μιας μητέρας από την Τυνησία που είδε τις δύο κόρες της να εντάσσονται στο Ισλαμικό Κράτος.
Αίθουσες προβολής

Ο Πατέρας του στρατιώτη

Ο «Πατέρας του στρατιώτη» του Ματιέ Βαντεπιέ με τον Ομάρ Σι περιγράφει την άγνωστη ιστορία των αφρικανών από τις πρώην γαλλικές αποικίες που βρέθηκαν στο μέτωπο του Α Παγκοσμίου Πολέμου.
Αίθουσες προβολής

Ουρανός

Ο «Ουρανός» του Τάκη Κανελλόπουλου είναι ένα ξεχωριστό αντιπολεμικό φιλμ κι ένα από τα κορυφαία έργα του ελληνικού κινηματογράφου.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b