MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Στεφανί Καπετανίδη: “Απείχα τηλεοπτικά από το 2008 – Ήθελα να εστιάσω στον κινηματογράφο” (vid)

Η ηθοποιός Στεφανί Καπετανίδη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον λόγο που είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση, αλλά και για τον ρόλο της στη “Μάγισσα”.

Monopoli Team

Η ηθοποιός Στεφανί Καπετανίδη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show χθες (14/11) το βράδυ και μεταξύ άλλων μίλησε για τον λόγο που είχε αποσυρθεί για περίπου μια δεκαετία από την τηλεόραση, αλλά και για τον ρόλο της στη “Μάγισσα”.

«Από το 2008 απείχα. Πριν τη Μάγισσα έκανα Μανούσο Μανουσάκη, με πήρε στην ΕΡΤ στις Κρίσιμες Στιγμές πριν από δύο χρόνια και πέρσι στο Κόκκινο Ποτάμι. Δεν αποσύρθηκα από την ηθοποιία αλλά από την τηλεόραση. Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη με αυτά που μου έδιναν και είπα οκέι ας πάμε προς αυτό που μας δίνει χαρά και αυτό ήταν ο κινηματογράφος. Ήθελα να εστιάσω εκεί λίγο» ανέφερε η Στεφανί Καπετανίδη.

«Για αυτό αποσύρθηκα. Δεν είχα τις δουλειές που μου άρεσαν. Πάντα μπορείς να τρυπώσεις και να βρεις τη θέση σου, αλλά η κρίση έφερε πολύ μεγάλη αλλαγή. Αυτά τα δέκα χρόνια μακριά από την τηλεόραση, ερωτεύτηκα κιόλας πολλές φορές. Έφυγα από την Αθήνα και πήγα στη Θεσσαλονίκη Μου αρέσει ο έρωτας, αλλά πρέπει να φροντίσω το μυαλό μου» είπε η ηθοποιός, μιλώντας για τη ζωή της σε μία φάρμα κοντά στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας για τον ρόλο της στη “Μάγισσα”, η Στεφανί Καπετανίδη ανέφερε:

«Ήταν σαν καινούργιο τηλεοπτικό ξεκίνημα. Αυτός ο ρόλος είναι μεγαλύτερος από τους προηγούμενους και είναι και η ιστορία πιο μεγάλη. Μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτός ο ρόλος. Την αγαπάω την “Αναστασία” μου, έχει καλή καρδιά, ορθή σκέψη και θέλει να είναι δίκαιη. Δίνει σημασία στο τι είναι δίκαιο» κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜιχάλης Σαράντης: Ο Συρανό, στη δική μου ψυχή, είναι η αντίσταση σε καθετί σκοτεινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b