MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών

Τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Monopoli Team

Η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών. Τον τελευταίο καιρό έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, τον οποίο πρώτη φορά αντιμετώπισε το 2001.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός της, Τάκης Νικολαϊδης, με ανάρτησή του στα social media.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της, λέγοντας: “Κανένας δεν ξέρει τη δύναμη που έχει μέσα του και μακάρι να μην χρειαστεί να την ανακαλύψει. Το λέω εγώ αυτό, βεβαίως όμως όταν βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσουμε και τόσο κοντά σε τεράστιες δυσκολίες υπάρχουν δυο δρόμοι. Ο ένας είναι να τα εγκαταλείψουμε και ο άλλος είναι να προσπαθήσουμε και να πολεμήσουμε. Και επειδή εγώ έχω μάθει να είμαι πολεμίστρια και να κερδίζω μάχες, επέλεξα αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου”.

Η Κάτια Νικολαΐδου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1992 στην αστυνομική σειρά “Τμήμα Ηθών”.

Το 1993 είχε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά “Στον αστερισμό της γραβάτας”, με τον Βλάσση Μπονάτσο. Το 1995 συμμετείχε σε επεισόδιο της σειράς “Ανατομία ενός εγκλήματος”, αλλά και στη σειρά “Μαγική Νύχτα”, ενώ έκανε guest εμφάνιση στην αισθηματική σειρά “Πειρασμός”.

Τη σεζόν 1996-1997 υποδύθηκε τη Τζούλη στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη “Παλίρροια” στο Mega. Το 1999 συμπρωταγωνίστησε με τη Μαρία Γεωργιάδου, τη Σμαράγδα Διαμαντίδου, τη Σόφη Ζαννίνου, τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου και την Τάνια Καψάλη στην “Θηλυκή εταιρεία” του Νίκου Περάκη. Τη σεζόν 1999-2000 πρωταγωνιστούσε στην κωμωδία “Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα”, ενώ έκανε διάφορες εμφανίσεις στην κωμική σειρά Αριστοτέλης ο άριστος.

Από το 2000 μέχρι το 2002 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά του Alpha TV «Θα σε δω στο πλοίο». Το 2003 συνεργάστηκε και πάλι με τον Νίκο Περάκη στην ταινία «Η Λίζα και όλοι οι άλλοι».

Τη σεζόν 2003-2004 υποδύθηκε τη Νάνσυ στο δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς του ANT1 «Τα Φιλαράκια».  Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον Πάνο Κοκκινόπουλο συμμετέχοντας σε 15 ιστορίες της αστυνομικής σειράς 10η εντολή. Από το 2007 μέχρι το 2009 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του Mega «Μια στιγμή δυο ζωές».

Τη σεζόν 2008-2009, πέρα από την παρουσία της στο δεύτερο κύκλο της σειράς «Μια στιγμή δυο ζωές», ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στην καθημερινή κυπριακή σειρά «Σε φόντο κόκκινο», στην οποία έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Τη σεζόν 2012-2013 είχε ένα ρόλο στην καθημερινή σειρά του Mega Channel «Κλεμμένα Όνειρα». Το 2013 υποδύθηκε τη Γεωργία στην κωμική ταινία του Δημήτρη Αρβανίτη «Μια νύχτα στην Αθήνα».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b