MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Μόνικα Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη – «Η Ελλάδα είναι μέσα στην καρδιά μου» (vid)

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες η Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι για να παρακολουθήσει την ταινία “Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις”.

Monopoli Team

Η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, για να προλογίσει την προβολή της ταινίας “Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις” των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα – η οποία είναι βασισμένη στην παράσταση «Maria Callas: Letters and Memoirs» που είχε παρουσιαστεί πριν από δύο χρόνια και στο Ηρώδειο – και προβλήθηκε στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η προβολή της ταινίας ήταν προγραμματισμένη για τις 22:30 και λίγο νωρίτερα η Ιταλία ηθοποιός είχε ήδη φτάσει στο Ολύμπιον, στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου την περίμενε πλήθος κόσμου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Όπως γνωρίζετε η Ελλάδα βρίσκεται βαθιά στην καρδιά μου. Δεν θα πω πολλά για την ταινία. Απολαύστε την προβολή», είπε ανεβαίνοντας στο βήμα πριν ξεκινήσει η ταινία.

Απόψε η βράβευση της Μόνικα Μπελούτσι στο 64ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Σε ανάρτησή του πριν από δύο εβδομάδες, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είχε κάνει γνωστή την παρουσία της Μόνικα Μπελούτσι στο φεστιβάλ, αλλά και τη βράβευσή της με Χρυσό Αλέξανδρο για το σύνολο του έργου της.

«Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης υποδέχεται την εκθαμβωτική Μόνικα Μπελούτσι, μία από τις πιο λαμπερές και επιδραστικές παρουσίες στον χώρο του σινεμά παγκοσμίως, η οποία θα παραλάβει τιμητικό Χρυσό Αλέξανδρο και θα παρευρεθεί σε δύο προβολές της 64ης διοργάνωσης» είχε αναφέρει σε ανάρτησή του το φεστιβάλ.

«Η αξέχαστη Μαλένα (2000) του Τζουζέπε Τορνατόρε, μια συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης και συγχρόνως τοιχογραφία μιας οδυνηρής ιστορικής περιόδου, όπου η Μόνικα Μπελούτσι ερμηνεύει υποδειγματικά έναν πολυσύνθετο γυναικείο χαρακτήρα, θα προβληθεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στο Ολύμπιον. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Μόνικα Μπελούτσι θα βραβευτεί με τιμητικό Χρυσό Αλέξανδρο για το σύνολο της προσφοράς της στο σινεμά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Τα highlights του φετινού προγράμματος12.09.2018

«Το 2019, η Μόνικα Μπελούτσι πραγματοποίησε το θεατρικό της ντεμπούτο στην παράσταση Maria Callas: Letters and Memoirs, όπου ερμηνεύει σε μονόλογο αποσπάσματα από επιστολές της Μαρίας Κάλλας. Η προβολή του υβριδικού φιλμ Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στο Ολύμπιον, μας ταξιδεύει στους αθέατους διαδρόμους της δημιουργικής συνάντησης του σινεμά, του θεάτρου και της όπερας, αλλά και της συνομιλίας ανάμεσα σε δύο εμβληματικές προσωπικότητες της τέχνης. Η προβολή εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για το Έτος Μαρία Κάλλας, με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο».

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b