MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Andy, του Δημήτρη Αγιοπετρίτη – Μπογδάνου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Οκτώ ακόμα παραστάσεις έμειναν για τον «Andy», σε κείμενο και σκηνοθεσία Δημήτρη Αγιοπετρίτη Μπογδάνου, που παρουσιάζεται στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, με πρωταγωνιστή τον Μιλτιάδη Φιορέντζη.

Monopoli Team

O «Andy», του Δημήτρη Αγιοπετρίτη – Μπογδάνου, συνεχίζεται στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, έως τις 28 Νοεμβρίου. Η παράσταση παίζεται για δεύτερη χρονιά, μετά τη συγκινητική υποδοχή που γνώρισε με την περσινή εμφάνισή του.

Πρόσφατα, ο πρωταγωνιστής, Μιλτιάδης Φιορέντζης κατέκτησε με τη μεταμόρφωσή του σε Warhol το Βραβείο Ερμηνείας στα πρώτα Βραβεία της Ελληνική Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών, ενώ η παράσταση ήταν υποψήφια σε δύο ακόμα κατηγορίες, του Σύγχρονου Ελληνικού Έργου και της Σκηνογραφίας.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Andy είναι ένα βιογραφικό θεατρικό κείμενο του Δημήτρη Αγιοπετρίτη-Μπογδάνου, που γράφτηκε το 2010 για το Central Saint Martins του Λονδίνου, όπου και πρωτοανέβηκε. Πρόκειται για ένα βιογραφικό κολάζ, που ξεπερνά το επιδραστικότατο αποτύπωμα του καλλιτέχνη και αναμετριέται με τον άνθρωπο πίσω από την περσόνα με την ασημένια περούκα. Με αφορμή τον Warhol μπαίνουν στο στόχαστρο ο φόβος, η μοναξιά και η απελευθέρωση ως κοινωνικές αγκυλώσεις, ενώ ταυτόχρονα με χιούμορ και ειλικρίνεια απογυμνώνεται το είδωλο μπροστά στον τσακισμένο άνθρωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Andy» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου12.09.2018

«Αν θέλετε να ξέρετε τα πάντα για μένα, απλά́ κοιτάξτε στην επιφάνεια των έργων μου, των ταινιών μου αλλά́ και τη δική́ μου. Εκεί́ είμαι. Δεν υπάρχει τίποτα κρυμμένο». – A.W.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Δημήτρης Αγιοπετρίτης - Μπογδάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγιοπετρίτης - Μπογδάνος

Σκηνικά: Δημήτρης Αγιοπετρίτης - Μπογδάνος
Κοστούμια: Λίνα Πηγαδιώτη
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου

Παίζουν: Μιλτιάδης Φιορέντζης | Στην παράσταση ακούγονται οι ηθοποιοί: Νάλια Ζήκου, Στέλιος Ιακωβίδης, Θάνος Λέκκας, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Ιωάννα Νασιοπούλου, Λυδία Τζανουδάκη

Διάρκεια: 100’
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 16€, Μειωμένο (Άνεργοι, Φοιτητές, ΑΜΕΑ, άνω των 65) 14€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 2 Οκτωβρίου έως 28 Νοεμβρίου 2023
Πληροφορίες: Προπώληση: more.com
Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15
Βοηθός Σκηνοθετη: Νάλια Ζήκου
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/andy-2os-xronos/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο του Νέου Κόσμου - Κεντρική Σκηνή, Αντισθένους 7 & Θαρύπου, Αθήνα. Τηλ: 210 9212900. Ε: [email protected] | https://nkt.gr/
Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b