MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Οι Σκέτοι, του Μιχαήλ Άνθη στο Θέατρο της Ημέρας

«Οι Σκέτοι», μια μαύρη μουσική κωμωδία με λευκό ποινικό μητρώο του βραβευμένου με 4 κρατικά βραβεία του ΥΠ.ΠΟ.Α. Μιχαήλ Άνθη, παρουσιάζεται στο Θέατρο της Ημέρας.

Monopoli Team

«Οι Σκέτοι». Ο συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης Μιχαήλ Άνθης, συναντάει τον εξαιρετικό ηθοποιό και μουσικό Γιώργο Χατζή, στο Θέατρο της Ημέρας, σε μία ανατρεπτική, μαύρη κωμωδία-μιούζικαλ τσέπης πάνω στο φαίνεσθαι και το είναι.

Οι δυο τους γελάνε, κλαίνε, αστεΐζονται, τραγουδάνε, χορεύουν, τρώνε, χωνεύουν, παίζουν, ερωτεύονται, αυτοσχεδιάζουν, μέχρι την τελική ανατροπή που θα τους δείξει πως, όταν δεν αντέχουμε αυτό που είμαστε, δεν είμαστε ούτε αυτό που θέλουμε να φαινόμαστε.

Δύο – άγνωστοι μεταξύ τους – δολοφόνοι της συμφοράς, συναντιώνται τυχαία σ’ ένα γιαπί. Είναι… «Οι Σκετοι». Δεν έχουν όπλα μαζί τους. Τα έχουν παραγγείλει και τα περιμένουν…με κούριερ! Στόχος τους το πλούσιο ζευγάρι που ζει στην απέναντι έπαυλη. Τον ένα τον έχει πληρώσει ο σύζυγος να σκοτώσει την γυναίκα του, τον άλλο τον έχει πληρώσει η σύζυγος να σκοτώσει τον άντρα της. Περιμένοντας τα εργαλεία της δουλειάς τους αλλά και τα υποψήφια θύματά τους, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον πραγματικό τους καθρέφτη που, για τον καθένα, είναι ο άλλος. Και ο άλλος είναι αμείλικτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας: Η Ταμίλλα Κουλίεβα “ανεβάζει” τη μαύρη κωμωδία του Dimitri Danilov στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Μιχαήλ Άνθης
Σκηνοθεσία: Μιχαήλ Άνθης

Μουσική: Γιώργος Χατζής
Φωτισμοί: Μιχαήλ Άνθης
Χορογραφία: Κίνηση: Δέσποινα Τσουκαλά

Παίζουν: Γιώργος Χατζής, Μιχαήλ Άνθης

Τιμές Εισιτηρίων: 15, 12 και 10 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 5 Νοεμβρίου 2023
Πληροφορίες: Προπώληση: more.com
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή (18.00) και Δευτέρα (20.30)
Βοηθός Σκηνοθετη: Βάλια Καρατζογιάννη
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/oi-sketoi/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο της Ημέρας, Νικ. Γεννηματά 20, Αθήνα 115 24 Τηλέφωνο: 21 0692 9090
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b