MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Jacob Elordi έτρωγε «ένα κιλό μπέικον την ημέρα» για να υποδυθεί τον Έλβις στην ταινία «Priscilla»

«Έτρωγα κατά μέσο όρο περίπου ένα κιλό μπέικον την ημέρα» ανέφερε γελώντας ο ηθοποιός. «Δεν είναι και τόσο εμφανές γιατί είμαι αρκετά ψηλός».

Monopoli Team

Το ότι Τζέικομπ Ελόρντι ενσαρκώνει τον βασιλιά της Rock n Roll, Έλβις Πρίσλεϊ, στη βιογραφική ταινία «Priscilla» της Σοφία Κόπολα, το γνωρίζαμε. Το ότι η Κέιλι Σπέινι υποδύεται την Πρισίλα Πρίσλεϊ, επίσης το γνωρίζαμε. Τώρα όμως, μάθαμε και κάτι καινούργιο. Δηλαδή, όσα εκμυστηρεύτηκε η ίδια η Πρισίλα στους ηθοποιούς τόσο για τον ίδιο τον Έλβις όσο και για τη σχέση τους.

Μιλώντας στο «Around the Table» του ΕW, Κόπολα, Ελόρντι και Σπέινι προχώρησαν σε μία άκρως διασκεδαστική συζήτηση, ρίχνοντας «φως» σε πολλές «κρυμμένες» λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPriscilla: Μια θυελλώδης ιστορία αγάπης στο νέο trailer της επερχόμενης ταινίας της Sofia Coppola12.09.2018

«Η Πρισίλα μας είπε ότι στον Έλβις άρεσε πολύ το καμένο μπέικον», αποκάλυψε αρχικά η Κόπολα. «Εγώ έτρωγα κατά μέσο όρο περίπου ένα κιλό μπέικον την ημέρα», πρόσθεσε γελώντας ο Ελόρντι. «Δεν είναι και τόσο εμφανές γιατί είμαι αρκετά ψηλός».

Στη συνέχεια, η Κόπολα αποκάλυψε ότι πήρε για πρώτη φορά στα χέρια της τα απομνημονεύματα του Πρίσλεϊ, «Elvis & Me» κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της πανδημίας, και βρέθηκε γοητευμένη από την ειλικρίνεια της Πρισίλα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b