MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Priscilla: Μια θυελλώδης ιστορία αγάπης στο νέο trailer της επερχόμενης ταινίας της Sofia Coppola

Η θυελλώδης σχέση, ο γάμος και το διαζύγιο του “Βασιλιά του Ροκ εντ Ρολ” μέσα από την οπτική της Priscilla Presley βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου trailer της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας της Sofia Coppola.

Priscilla: Μια θυελλώδης ιστορία αγάπης στο νέο trailer της επερχόμενης ταινίας της Sofia Coppola
Monopoli Team

Η A24 έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία της Sofia Coppola, «Priscilla».

Η ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα της Πρισίλα Πρίσλεϊ, «Elvis and Me» του 1985, τα οποία περιγράφουν λεπτομερώς προσωπικές μαρτυρίες για τη σχέση της με τον “Βασιλιά του Ροκ εντ Ρολ”. Στιγμιότυπα από την πρώτη τους συνάντηση στο Bad Nauheim της Γερμανίας το 1959 μέχρι τον γάμο τους στο Λας Βέγκας το 1967 και τη γέννηση της κόρης τους, Lisa Marie, περιλαμβάνονται στο νέο προωθητικό υλικό. Στο trailer παρακολουθούμε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές του ζευγαριού όσο ήταν μαζί, καθώς και το συνεπακόλουθο διαζύγιό τους.

Στην ταινία “Priscilla” πρωταγωνιστούν η Cailee Spaeny στον ομώνυμο ρόλο και ο Jacob Elordi στο ρόλο του Elvis. H οπτική της Priscilla ως επίκεντρο της ταινίας λειτουργεί σαν ένας “αντίλογος” στο βιογραφικό μουσικό δράμα «Elvis» του Baz Luhrmann, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Austin Butler και Olivia DeJonge ως Presleys και το οποίο κέρδισε αρκετές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Το “Priscilla” χειροκροτήθηκε για επτά λεπτά στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Η Sofia Coppola και η Πρισίλα Πρίσλεϊ παρακολούθησαν την πρεμιέρα μαζί με τη Spaeny και τον Elordi, καθώς οι ηθοποιοί έλαβαν την “ενδιάμεση προσωρινή συμφωνία” της SAG-AFTRA για συμμετοχή στην προώθηση του φιλμ εν μέσω της απεργίας. Η Cailee Spaeny, μάλιστα, τιμήθηκε, στη Μόστρα, με το Volpi Καλύτερης Ηθοποιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Αλεξάντερ Πέιν στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με «Τα παιδιά του χειμώνα»12.09.2018

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Sofia Coppola. Πρόκειται για την πρώτη της μεγάλου μήκους μετά το 2020 και το «On the Rocks». Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει από τη Spentzos Film.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b