MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Οι ιστορίες του παππού Καραγκιόζη, του Κώστα Σπυρόπουλου στο Θέατρο ΝΟΥΣ

Το Σύγχρονο Θέατρο Σκιών – Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου παρουσιάζει, στο Θέατρο ΝΟΥΣ, την παράσταση για παιδιά «Οι ιστορίες του παππού Καραγκιόζη».

Monopoli Team

Με τη νέα παιδική παράσταση «Οι ιστορίες του παππού Καραγκιόζη» ο Κώστας Σπυρόπουλος έρχεται από τον Νοέμβριο στο Θέατρο ΝΟΥΣ. Με φιγούρες από το Σύγχρονο Θέατρο Σκιών του Θανάση Σπυρόπουλου και τον μοναδικό θησαυρό του, ο συνεχιστής της τέχνης του θεάτρου σκιών και αγαπημένος καραγκιοζοπαίχτης , δημιουργεί μία παράσταση για όλη την οικογένεια.

Τάκης Βαμβακίδης

«Οι ιστορίες του παππού Καραγκιόζη»: Λίγα λόγια για την παράσταση

Φιγούρες που μιλούν και περπατούν στη σκηνή αλλά και γιγάντια σκηνικά που δεσπόζουν, μας μεταφέρουν στον μαγικό κόσμο του Θεάτρου Σκιών. Ο παππούς Καραγκιόζης, διηγείται πασίγνωστους μύθους με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, διδάσκει και χαρίζει γέλιο και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης πλάθει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα και η ζωντανή μουσική έχει το δικό της μερίδιο σ’ αυτό το χαρούμενο οικογενειακό θέαμα.

Την κίνηση στις φιγούρες έχουν αναλάβει μαθητές από την Ακαδημία Θεάτρου Σκιών “Θανάσης Σπυρόπουλος”, ενώ την ιστορική έρευνα έχει κάνει η Μαρίνα Καψαμπέλη. Κάθε Κυριακή θα βλέπουμε και θα ακούμε μία νέα ιστορία από τον παππού Καραγκιόζη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣκιές στο πεντάγραμμο: Νέα παράσταση για παιδιά από τον Θίασο Ηλία Καρελλά στο Μέγαρο12.09.2018

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται από την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι στο θέατρο ΝΟΥΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Πίσω από τον μπερντέ ο καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Σπυρόπουλος. Στο ρόλο του παππού ο Τάκης Βαμβακίδης. | Μουσικοί: Σωτήρης Παπατραγιάννης - Τραγούδι, μπαγλαμάς , Θοδωρής Πετρόπουλος - Μπουζούκι, κιθάρα, Γιώργος Παπαδόπουλος - Κιθάρα, κλαρίνο, πνευστά , Τζίμης Γκίνης - Ακορντεόν

Διάρκεια: 75’
Τιμές Εισιτηρίων: 8 €
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 5 Νοεμβρίου 2023
Πληροφορίες: Προπώληση: more.com | Τηλέφωνο κρατήσεων: 694 5148511
Παραστάσεις: Κυριακή στις 12:00
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/children/oi-istories-tou-pappou-karagkiozi/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Nous, Τροίας 34, Αθήνα. Τηλ: 210 8237 333. Ε: [email protected] | https://theatrenous-creativespace.com/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b