MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Γυρνάμε όλο και πιο πίσω σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα των ηθοποιών» (vid)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αντέδρασε στην καταγγελία του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα, για γνωστή σειρά που ζητά δωρεάν εργασία από σπουδαστές δραματικών Σχολών.

Σπύρος Παπαδόπουλος, Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή για το Monopoli.gr
Σπύρος Παπαδόπουλος, Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή για το Monopoli.gr
Monopoli Team

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης “Sexy Laundry”, που επέστρεψε για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Κάππα και οι  πρωταγωνιστές, Σπύρος Παπαδόπουλος και Ρένια Λουιζίδου, μίλησαν σε δημοσιογράφους, μετά από το πέρας της παράστασης.

Οι δυο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στη συνεργασία τους, με τη Ρένια Λουιζίδου να λέει ότι “είναι μια πολύ ωραία συνεργασία, που δεν θέλω να τελειώσει”. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τους δυο ηθοποιούς για τις τηλεοπτικές εξελίξεις – και συγκεκριμένα για τις φήμες γύρω από την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς “Το Σόι Σου”, αλλά και για τις μουσικές εκπομπές των Μελίνα Ασλανίδου – Χρήστου Νικολόπουλου και Χρήστου Φερεντίνου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ερωτήθηκε για μία ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, που αποκάλυψε ότι γνωστή κωμική σειρά ζητά δωρεάν εργασία από σπουδαστές δραματικών σχολών. “Πολύ ωραία όλο και πιο πίσω πάμε. Γυρνάμε όλο και πιο πίσω σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα των ηθοποιών” είπε ο ηθοποιός, με τη Ρένια Λουιζίδου να απαντά ότι δεν θα δούλευε έτσι.

Η σχετική καταγγελία του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα

“Σήμερα μάθαμε και κατι ακόμα που μας κανει να αγανακτήσουμε ως ηθοποιοί! Μεγάλη εταιρία παραγωγής πολύ γνωστού και συζητημένου τηλεοπτικού προιόντος και συγκεκριμένα κωμικής σειράς βγήκε προς αγραν τζάμπα ηθοποιών με μια απίστευτη ανακοίνωση που έστειλε σε δραματικές Σχολες και ζητά σπουδαστές που χαριν εμπειρίας λέει θα συμμετάσχουν δωρεάν για να συνεργαστούν για γνωριμία με γνωστό σκηνοθέτη και γνωστούς ηθοποιούς. Τους προσφέρει δωρεάν μεταφορά από σταθμούς μετρό και φαγητό! Οι ηθοποιοί – πρωταγωνιστές που χρησιμοποιούνται τα ονόματα τους ως δέλεαρ το γνωρίζουν; Το κανάλι το γνωρίζει; Εύλογες απορίες που χρήζουν απάντησης. Το εργασιακό χάος φαίνεται οτι δεν έχει τελειωμό… Γιατί ο δυτικός κόσμος να φθάσει σε αυτό το σημείο; Θα νομιμοποιήσουμε τον θεσμό του δόκιμου; Χρειάζεται να αντισταθούμε… Αυτή η εθελοντική κατά κάποιον τρόπο εργασία που θα δηλώνεται; Και αν σε κάποιον συμβεί ατύχημα στην ώρα αυτής της εργασίας, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡένια Λουιζίδου: Αποκάλυψε όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα κωμική σειρά του Alpha, «Φόνοι Στο Καμπαναριό»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b