MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μάθιου Πέρι: Πώς πούλησε ακίνητα αξίας 35 εκατ. δολαρίων για να καταλήξει σε ένα απομονωμένο εξοχικό

Παλεύοντας χρόνια με τους δαίμονές του και προσπαθώντας μάταια να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, ο αγαπημένος μας «Τσάντλερ», σταδιακά συρρίκνωσε την τεράστια περιουσία του φτάνοντας στο τέλος να απομονωθεί σε ένα ήσυχο σπίτι.

Monopoli Team

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει στους οπαδούς της αγαπημένης σειράς «Friends» το άκουσμα της είδησης του θανάτου του 54χρονου ηθοποιού, Μάθιου Πέρι.

Ο «Τσάντλερ», μία από τις πιο ιδιαίτερες και κωμικές προσωπικότητες της σειράς, έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας στο πένθος το Hollywood.

Παλεύοντας χρόνια ο ίδιος με τους δαίμονές του και προσπαθώντας μάταια να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, ο Πέρι, σταδιακά συρρίκνωσε την τεράστια περιουσία του φτάνοντας στο τέλος να απομονωθεί σε ένα ήσυχο σπίτι.

Τα πολυτελή ακίνητα που άλλαξαν χέρια

Τα «χρυσά» δικαιώματα από την σειρά «Friends», αύξησαν κατά πολύ τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μάθιου Πέρι, που εξαργύρωσε την επιτυχία αγοράζοντας μια έπαυλη 5.100 τ.μ. στο Μαλιμπού μπροστά στον ωκεανό, όπου κατέφευγε συχνά για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί στους πολυτελείς αλλά και ήρεμους χώρους του σπιτιού.

Παράλληλα, το 2017 είχε επενδύσει 20 εκατ. δολάρια για την αγορά ενός υπερπολυτελούς ρετιρέ 8.800 τ.μ. στο Λος Άντζελες, το οποίο όμως και πούλησε το 2021 για 21,6 εκατομμύρια δολάρια. Το εν λόγω σπίτι ξαναπουλήθηκε μόλις φέτος για 21 εκατ. δολάρια με νέα του ιδιοκτήτρια τη Ριάνα.

Το 2020, πούλησε την έπαυλη στο Μαλιμπού για 13,1 εκατομμύρια δολάρια ενώ εν μέσω της πανδημίας αγόρασε ένα άνετο σπίτι 2.800 τ.μ. στη γειτονιά Pacific Palisades της Καλιφόρνια που έμελλε και να αποτελέσει την τελευταία του κατοικία.

Το μοιραίο σπίτι του «Τσάντλερ»

Το εντυπωσιακό σπίτι που θυμίζει ράντσο αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια και 4 μπάνια, με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που έχουν θέα στην ακτή του Ειρηνικού και το νησί Catalina.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b