MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νίκος Ψαρράς: «Τα τελευταία επεισόδια της “Μάγισσας” είναι δύσκολα, σκληρά και πολύ ενδιαφέροντα» (vid)

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη “Μάγισσα” και τις “Σκηνές από ένα γάμο” ήταν χθες το βράδυ καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Monopoli Team

Φέτος ο Νίκος Ψαρράς πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», αλλά και στην παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο», μαζί με τη Μαρίνα Ασλάνογλου, σε σκηνοθεσία της συζύγου του, Έλενας Καρακούλη.

Για τις δύο αυτές δουλειές του μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2Night Show”, χθες (30/10) το βράδυ.

Στη «Μάγισσα» ο Νίκος Ψαρράς υποδύεται τον Κανέλλο Λάσκαρη από τη σειρά του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι «Η Μάγισσα» είναι ένα από τα ωραιότερα «ταξίδια» που έχει κάνει, ενώ αποκάλυψε πως όταν δέχτηκε το ρόλο δεν είχαν γραφτεί καν τα επεισόδια.

«Όλο αυτό ξεκίνησε πέρσι. Πριν καν ολοκληρώσουμε τα επεισόδια για τις Άγριες Μέλισσες. Μου πρότειναν ο Λευτέρης Χαρίτος μαζί με την Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη, να παίξω στη “Μάγισσα”, δεν υπήρχε καν γραμμένο επεισόδιο» είπε, ενώ όπως αποκάλυψε: «Υπήρξε μια καθυστέρηση μέχρι να ξεπεραστούν τα θέματα που προκύπτουν από μια τόσο μεγάλη παραγωγή».

«Η Μάγισσα είναι από τα ωραιότερα ταξίδια που έχω κάνει. Είναι το σενάριο καταπληκτικό, ο Χαρίτος είναι ένας υπέροχος σκηνοθέτης. Γράφτηκε για να παιχτεί αργότερα από τις 21:00, γι’αυτό υπάρχει αυτή η γλώσσα και οι σκηνές. Δεν βλέπω τα νούμερα της τηλεθέασης. Την αναγνώριση την παίρνεις από τον κόσμο. Με χαιρετάνε στον δρόμο “γεια σου ρε λεβέντη Κανέλλο”, μου λένε», ανέφερε για τη σειρά.

Όσο για το φινάλε της πρώτης σεζόν της Μάγισσας, ο ηθοποιός είπε: “Τώρα δουλεύουμε τα τελευταία επεισόδια για τη “Μάγισσα”, είναι δύσκολα, σκληρά και πολύ ενδιαφέροντα”, ενώ αποκάλυψε αν θα προχωρήσει ο έρωτας του με τη Δαμιανή, αλλά και αν θα υπάρξει άλλος έρωτας στη ζωή του Κανέλλου.

Αυτή την περίοδο, ο Νίκος Ψαρράς πρωταγωνιστεί και στις “Σκηνές από ένα γάμο”. Η Στέλλα Χαραμή είχε γράψει στην κριτική της: “Το μεγαλύτερο βάρος που έχει ένας ερμηνευτής των έργων του Μπέργκμαν είναι να λειτουργήσει ως καθρέφτισμα. Κι αυτό εδώ έγκειται στην αλήθεια των ερμηνειών, στην γείωση τους σε μια καθημερινότητα, σαν να παρακολουθεί κανείς φέτες ζωής από το παράθυρο του σπιτιού τους. Αυτή είναι και η βασική επιτυχία των ερμηνειών που αποδίδουν τόσο ο Νίκος Ψαρράς όσο και η Μαρίνα Ασλάνογλου. Ο μεν πρώτος μακιγιάροντας αρχικά το ναρκισσισμό του τον οποίο και απελευθερώνει στην πορεία σαν άγριο ζώο, η μεν δεύτερη καθώς δίνει έμφαση στην μεταμόρφωση της”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Σκηνές από ένα γάμο» στο Σύγχρονο Θέατρο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b