MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ορφέας Αυγουστίδης: «H έκθεση στην τηλεόραση θέλει και μια παύση, να παίρνει μια ανάσα ο κόσμος» (vid)

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλάει για τον γιο του, αλλά και για την σχέση του με την τηλεόραση.

Monopoli Team

Μετά τον ρόλο του Άλαν Τούρινγκ στη θεατρική παράσταση «Η Μηχανή του Τούρινγκ», την πιο επιτυχημένη εμπορικά παράσταση στο Νέο θέατρο Βασιλάκου, ο Ορφέας Αυγουστίδης επιστρέφει στην ίδια θεατρική στέγη για να υποδυθεί τον Λέττε στην κωμωδία «Ο Άσχημος» του Marius Von Mayenburg.

«Ένας ρόλος που πρέπει να αλλάξει την εμφάνισή του για να πετύχει τα όνειρά του»

Ο Λέττε είναι άσχημος αλλά δεν το ξέρει. Όταν, εξαιτίας προβλημάτων στη δουλειά του, όλοι γύρω του αναγκάζονται να του εξομολογηθούν την απερίγραπτη έκταση της ασχήμιας του, αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα και να αλλάξει πρόσωπο. Η εγχείρηση πηγαίνει υπερβολικά καλά και πλέον το ανείπωτα όμορφο πρόσωπό του, θα γίνει το διαβατήριό του για μια νέα ζωή – μια ζωή γεμάτη γυναίκες, δόξα, λεφτά… Όταν όμως το πρόσωπό του γίνεται προϊόν προς πώληση, τα πράγματα θα πάρουν μια πραγματικά άσχημη τροπή. Αυτό πραγματεύεται με λίγα λόγια το διασημότερο έργο του ανατρεπτικού δημιουργού της Schaubühne, Marius Von Mayenburg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟρφέας Αυγουστίδης: Η τέχνη με προστάτευσε. Αποποινικοποίησε τον τρόπο που σκέφτομαι12.09.2018

Ο γιος του και η σχέση με την τηλεόραση

Μιλώντας για την συμμετοχή του στην σκοτεινή αυτή κωμωδία και όταν ρωτήθηκε αν ο ίδιος έχει χρειαστεί να αλλάξει κάτι στην εμφάνισή του για τη δουλειά, ο ηθοποιός ανέφερε: «Μου έχει ζητηθεί να χάσω ή να πάρω κιλά, αλλά αυτή είναι η χαρά του ηθοποιού κιόλας. Μου αρέσει αυτή η μεταμόρφωση». 

Σχετικά με τον γιο του και πώς θα το έβλεπε ο ίδιος αν εκείνος επιθυμούσε να ασχοληθεί με την υποκριτική ο Ορφέας Αυγουστίδης έδωσε μια «πληρωμένη απάντηση», όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε. «Το παιδί μου θέλω να κάνει στη ζωή του αυτό που θα τον κάνει ευτυχισμένο και θα νιώθει καλά μέσα σε αυτό». 

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος και στην τελευταία σεζόν του «Σασμού» στον Alpha. Σχετικά με μία ενδεχόμενη πρόθεση του σταθμού να συνεχιστεί η σειρά και του χρόνου, ο ηθοποιός σχολίασε: «Η πρόθεσή μου για του χρόνου είναι να επικεντρωθώ σε άλλες δουλειές, στο θέατρο. Μου δίνει μεγάλη χαρά, όπως και η τηλεόραση μου δίνει χαρά, αλλά η τηλεόραση θέλει και την παύση της. Θέλει και την παύση της όλη αυτή η έκθεση, να παίρνει και μια ανάσα ο κόσμος από τη μούρη σου και τη φωνή σου. Καλό είναι να μη μάς βλέπετε κάθε χρόνο». 

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο Monopoli.gr και στη Στέλλα Χαραμή, ο ηθοποιός είχε, μεταξύ άλλων, αναφέρει για τη σχέση του με την τηλεόραση: «Η τηλεόραση είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία, με γειώνει, μου βάζει όρια. Να σου πω την αλήθεια, δεν με πολυβλέπω».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b