MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θοδωρής Αθερίδης: “Έχω βαρεθεί τους κόντρα ρόλους” (vid)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και απάντησε σε όσους ισχυρίζονται ότι “παίζει τον εαυτό του”.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Θοδωρής Αθερίδης πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί για τρίτη χρονιά τα “Μαθήματα Κωμωδίας”, ενώ ετοιμάζεται να παρουσιάσει την stand up κωμωδία “Ok Boomer” με την Φαίδρα Δρούκα από τις 6 Νοεμβρίου στο Μικρό Παλλάς.

Σήμερα (30/10) βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τις παραστάσεις του.

Μετά από ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν “παίζει συνέχεια τον εαυτό του”, ο ηθοποιός ανέφερε:

“Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, από τη στιγμή που βρίσκω ότι ό,τι καλύτερο μπορώ είναι ο εαυτός μου, βολεύομαι εκεί” είπε αστειευόμενος ο Θοδωρής Αθερίδης και συνέχισε: “Οι Αμερικάνοι λένε ‘να είσαι πάντα ο εαυτός σου’. Κάθετι που κάνεις πάνω στη σκηνή πρέπει να περνάει από μέσα, αλλιώς είναι κούφιο. Αν περνάει από μέσα και αυτό μοιάζει με εσένα, καλώς”.

“Υπάρχουν ρόλοι που δεν χρειάζεται να είμαι εγώ, το έχω κάνει” αποκάλυψε. “Αλλά όταν γράφεις για τον εαυτό σου, είναι πιο δύσκολο. Γιατί για να μπορούν οι άνθρωποι να έρχονται στον θίασο πρέπει να είμαι αξιόπιστος, να ξέρουν ότι δεν έρχονται να με πλαισιώσουν, αλλά να παίξουμε επί ίσοις όροις. Γι’ αυτό γράφω καλύτερους ρόλους στους άλλους από εμένα”.

“Πάντως δεν υποδύομαι τον εαυτό μου στα Μαθήματα Κωμωδίας” ξεκαθάρισε αργότερα, ενώ όπως είπε: “Έχω παίξει κόντρα ρόλους και το έχω βαρεθεί από μικρός” απάντησε σε σχετική ερώτηση. “Προσπαθώ να φιλτράρω την πραγματικότητα που ζω εν είδει χρονογραφήματος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦωτεινή Αθερίδου: Η ζωή μου έχει μάθει πολλά και τα εφαρμόζω στο θέατρο12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο Theo James είναι ο νέος Global Brand Ambassador της Gant
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
ShowBiz
O Γιάννης Πάριος απαντά στα αρνητικά σχόλια
ShowBiz
Dolly Parton: Βανδαλίστηκε το αστέρι της στη Hollywood Walk of Fame
ShowBiz
Lisa Kudrow: Το ένα πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ για χάρη των fans των ‘Friends’
Cine News
Μέγκαν Μαρκλ: Σε συζητήσεις για να επιστρέψει σε σειρά του Netflix
ShowBiz
«Απανταχού γυναίκες, σε οποια ηλικία, μη μασάτε»: Η Ελένη Ράντου, το bikini body στα 62 και μια κοινωνία που ακόμα κρίνει το γυναικείο σώμα
ShowBiz
Δύο μαύρα πουκάμισα: Δεύτερο trailer για την νέα σειρά του MEGA
ShowBiz
Απεβίωσε ο διανοούμενος Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών
Cine News
Ντέρτι: Νέο τρέιλερ μάς βάζει μέσα στο σύμπαν της νέας σειράς του ANT1
ShowBiz
«Η μουσική μου έχει σκοπό να ενώνει τους ανθρώπους»: Η Katy Perry κατά του Λευκού Οίκου
ShowBiz
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια»: Η Εύα Σιμάτου αποχαιρετά τον σύζυγό της μ’ ένα ποίημά του