MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θοδωρής Αθερίδης: “Έχω βαρεθεί τους κόντρα ρόλους” (vid)

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και απάντησε σε όσους ισχυρίζονται ότι “παίζει τον εαυτό του”.

Monopoli Team

Ο Θοδωρής Αθερίδης πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί για τρίτη χρονιά τα “Μαθήματα Κωμωδίας”, ενώ ετοιμάζεται να παρουσιάσει την stand up κωμωδία “Ok Boomer” με την Φαίδρα Δρούκα από τις 6 Νοεμβρίου στο Μικρό Παλλάς.

Σήμερα (30/10) βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τις παραστάσεις του.

Μετά από ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν “παίζει συνέχεια τον εαυτό του”, ο ηθοποιός ανέφερε:

“Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, από τη στιγμή που βρίσκω ότι ό,τι καλύτερο μπορώ είναι ο εαυτός μου, βολεύομαι εκεί” είπε αστειευόμενος ο Θοδωρής Αθερίδης και συνέχισε: “Οι Αμερικάνοι λένε ‘να είσαι πάντα ο εαυτός σου’. Κάθετι που κάνεις πάνω στη σκηνή πρέπει να περνάει από μέσα, αλλιώς είναι κούφιο. Αν περνάει από μέσα και αυτό μοιάζει με εσένα, καλώς”.

“Υπάρχουν ρόλοι που δεν χρειάζεται να είμαι εγώ, το έχω κάνει” αποκάλυψε. “Αλλά όταν γράφεις για τον εαυτό σου, είναι πιο δύσκολο. Γιατί για να μπορούν οι άνθρωποι να έρχονται στον θίασο πρέπει να είμαι αξιόπιστος, να ξέρουν ότι δεν έρχονται να με πλαισιώσουν, αλλά να παίξουμε επί ίσοις όροις. Γι’ αυτό γράφω καλύτερους ρόλους στους άλλους από εμένα”.

“Πάντως δεν υποδύομαι τον εαυτό μου στα Μαθήματα Κωμωδίας” ξεκαθάρισε αργότερα, ενώ όπως είπε: “Έχω παίξει κόντρα ρόλους και το έχω βαρεθεί από μικρός” απάντησε σε σχετική ερώτηση. “Προσπαθώ να φιλτράρω την πραγματικότητα που ζω εν είδει χρονογραφήματος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦωτεινή Αθερίδου: Η ζωή μου έχει μάθει πολλά και τα εφαρμόζω στο θέατρο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b