MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα (30/10-03/11) βλέπουμε Αλμοδόβαρ, Σκορσέζε, Μπαζ Λούρμαν, αλλά και μεγάλες επιτυχίες του ευρωπαϊκού και διεθνούς κινηματογράφου.

Monopoli Team

#1 Ιπτάμενος Κροίσος στο COSMOTE CINEMA 2HD, 30/10 στις 22:00

Βιογραφία αμερικανικής και γερμανικής παραγωγής του 2004

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε , Ηθοποιοί: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο,Κέιτ Μπλάνσετ,Κέιτ Μπέκινσεϊλ

Μια βιογραφία του Χάουαρντ Χιουζ, μιας από τις πιο συναρπαστικές προσωπικότητες του 20ού αιώνα. Η ταινία για τον εκκεντρικό κινηματογραφικό παραγωγό και τον ξεχωριστό πιλότο τιμήθηκε με πέντε Όσκαρ και τρεις Χρυσές Σφαίρες.

#2 Μια Αγάπη Ανέφικτη στην ΕΡΤ2, 30/10 στις 22:00

Ρομαντικό δράμα, συμπαραγωγής Γαλλίας – Βελγίου 2018

Σκηνοθεσία: Κατρίν Κορσινί, Πρωταγωνιστούν: Βιρζινί Εφιρά, Νιλς Σνάιντερ, Εστέλ Λεσκύρ, Κάθριν Μορλό

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Κριστίν Ανγκότ, η 10η ταινία της Κατρίν Κορσινί είναι μια ιστορία αγάπης: της αδιαπραγμάτευτης αγάπης μιας μητέρας για την κόρη της, της ανέφικτης αγάπης μιας γυναίκας για ένα άντρα που την απορρίπτει και της αγάπης μιας κόρης για έναν πατέρα που ήταν πάντα απών. Υπόθεση: Τέλη δεκαετίας 1950. Η Ρασέλ, μια απλή υπάλληλος γραφείου, συναντάει τον Φιλίπ, έναν λαμπρό νέο αριστοκρατικής οικογένειας. Από τον σύντομο, αλλά παθιασμένο τους έρωτα γεννιέται η Σαντάλ. Με τον Φιλίπ να αρνείται τον γάμο λόγω διαφοράς κοινωνικής τάξης, η Ρασέλ αναγκάζεται να μεγαλώσει μόνη την κόρη της. Αρχίζει τότε ο μεγάλος αγώνας μιας ερωτευμένης όσο και περήφανης μάνας για την επίσημη αναγνώριση της κόρης της.

#3 Πάτινγκτον 2 στο OPEN, 31/10 στις 21:00

Παιδική ταινία, αμερικανικής, βρετανικής και γαλλικής συμπαραγωγής (2017)

Σκηνοθεσία Πολ Κινγκ. Ηθοποιοί: Μαντλίν Χάρις, Σάμιουελ Τζόσλιν, Σάλι Χόκινς, Χιού Γκραντ, Χιού Μπόνεβιλ, Μπεν Γουίσοου

Υπόθεση: Ο πιο διάσημος αρκούδος του κόσμου επιστρέφει, με νέες περιπέτειες, σε μία μαγική ταινία για όλη την οικογένεια! Η πολυαναμενόμενη συνέχεια βρίσκει τον Πάντινγκτον ευτυχισμένο στο σπίτι της οικογένειας Μπράουν στο Λονδίνο. Ο Πάντινγκτον ψάχνει το τέλειο δώρο για τα 100ά γενέθλια της πολυαγαπημένης θείας του, Λούσι και εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στο μαγαζί με αντίκες του κ. Γκρούμπερ.Έτσι αναλαμβάνει μία σειρά από μικροδουλειές ώστε να μπορέσει το αγοράσει. Όταν όμως το βιβλίο κλαπεί, μόνο ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν μπορούν να ανακαλύψουν τον κλέφτη, ο οποίος φαίνεται να είναι άσος στις μεταμφιέσεις.

#4 Ταξιδεύοντας με τον Εχθρό μου στο COSMOTE CINEMA 1HD, 31/10 στις 21:00

Γουέστερν αμερικανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Σκοτ Κούπερ , Ηθοποιοί: Κρίστιαν Μπέιλ,Ρόζαμουντ Πάικ,Γουές Στούντι

Υπόθεση: Το 1892, ένας θρυλικός λοχαγός διατάζεται να συνοδεύσει τον αρχηγό των Τσεγιέν και την οικογένειά του πίσω στη γη τους. Τώρα, οι δύο ορκισμένοι εχθροί πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να επιβιώσουν στο αφιλόξενο τοπίο.

#5 Όνειρα Γλυκά στην ΕΡΤ2, 01/11 στις 22:00

Δραματική ταινία, συμπαραγωγής Ιταλίας, Γαλλίας 2016

Σκηνοθεσία: Μάρκο Μπελόκιο, Πρωταγωνιστούν: Βαλέριο Μασταντρέα, Μπερενίς Μπεζό, Γκίντο Καπρίνο Μπάρμπαρα Ρόντσι

Τορίνο, 1969. Την ειδυλλιακή παιδική ηλικία του Μάσιμο μετέτρεψε σε συντρίμμια ο ξαφνικός χαμός της μητέρας του. Σήμερα, ετοιμάζεται να πουλήσει το διαμέρισμα των γονιών του, αλλά τον στοιχειώνει το παρελθόν του. Η Ελίζα, μια συμπονετική γιατρός, μπορεί να τον βοηθήσει να ανοιχτεί και να αντιμετωπίσει τις παιδικές του πληγές… Η ταινία «Όνειρα γλυκά» προέκυψε από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Μάσσιμο Γκραμελλίνι, μία από τις μεγαλύτερες λογοτεχνικές επιτυχίες στην Ιταλία πρόσφατα. Ο θάνατος μιας μητέρας. Η απώλεια της μάνας σε παιδική ηλικία. Ο πόνος του 9χρονου Μάσιμο που έχασε τη μητέρα του – η αγάπη μοιάζει ακόμη πιο ισχυρή γιατί τα συναισθήματα ενός παιδιού είναι απόλυτα κι αποκλειστικά.

#6 Julieta στο COSMOTE CINEMA 2HD, 01/11 στις 22:00

Δραματική ταινία ισπανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ, Ηθοποιοί: Έμα Σουάρες,Αντριάνα Ουγκάρτε,Ρόσι ντε Πάλμα

Υπόθεση: Μετά την απώλεια του συζύγου και πατέρα της οικογένειας, η Χουλιέτα και η κόρη της Αντία υποφέρουν σιωπηλά. Πολλές φορές, όμως η θλίψη και ο πόνος δεν φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους… αλλά τους απομακρύνουν ακόμη περισσότερο.

#7 Ανθρώπινη Φωνή στο COSMOTE CINEMA 2HD, 01/11 στις 23:40

Δραματική ταινία ισπανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ, Ηθοποιοί: Τίλντα Σουίντον,Αγκουστίν Αλμοδόβαρ,Μιγκέλ Αλμοδόβαρ

Αμέσως μετά την Julieta κάνει πρεμιέρα η πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους του Αλμοδόβαρ. Υπόθεση: Μια γυναίκα περιμένει τον πρώην της. Βγαίνει μόνο για να αγοράσει βενζίνη κι ένα τσεκούρι, βιώνοντας την απελπισία και την επιθυμία του θανάτου. Τρεις μέρες μετά δείχνει ήρεμη, μα στην πραγματικότητα ακροβατεί πάνω από την άβυσσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Μετά τους «Δολοφόνους» του Σκορσέζε έρχεται ο «Killer» του Φίντσερ12.09.2018

#8 Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ στο OPEN, 02/11 στις 21:00

Αισθηματικό δράμα αυστραλιανής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2013

Υπόθεση: «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» ακολουθεί τον επίδοξο συγγραφέα Νικ Κάραγουεϊ (στα πρότυπα του ίδιου του Φιτζέραλντ), που φεύγει από τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ για να πάει στην Νέα Υόρκη της άνοιξης του 1922, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από τα χαλαρά ήθη, την πομπώδη τζαζ, την κυριαρχία του λαθρεμπορίου και της ακμής του χρηματιστηρίου. Κυνηγώντας το δικό του Αμερικανικό Ονειρο, ο Νικ θα βρεθεί δίπλα στον μυστηριώδη και κοσμικό εκατομμυριούχο Τζέι Γκάτσμπυ, και κοντά στην ξαδέρφη του Ντέζι και τον ερωτύλο γαλαζοαίματο σύζυγό της, Τομ Μπιουκάναν. Κάπως έτσι ο Νικ θα χαθεί στον ελκυστικό κόσμο των κροίσων, της ψευδαίσθησης, του έρωτα και της απάτης τους. Καθώς ο Νικ βιώνει τα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τον κόσμο στον οποίο πλέον ζει, καταγράφει την ιστορία του ατελέσφορου έρωτα, των αδιάφθορων ονείρων που αποτελούν σημεία αναφοράς για τη σύγχρονη εποχή

#9 Ποια Νομίζεις ότι Είμαι στην ΕΡΤ2, 03/11 στις 22:00

Ρομαντικό δράμα, συμπαραγωγής Γαλλίας – Βελγίου του 2019

Σκηνοθεσία: Σάφι Νέμπου, Πρωταγωνιστούν: Ζιλιέτ Μπινός, Φρανσουά Σίβιλ, Νικόλ Γκαρσία, Γκιγιόμ Γκουί

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Καμίλ Λοράν. Η Κλερ (Ζιλιέτ Μπινός) είναι μία χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών και καθηγήτρια πανεπιστημίου, η οποία μόλις έχει χωρίσει από τον νεαρό εραστή της, Λουντό. Στο διαδίκτυο, όμως, έχει επινοήσει μία άλλη, πιο επιθυμητή περσόνα για να κατασκοπεύσει τον πρώην της: αυτή είναι η Κλάρα, μία όμορφη και ξέγνοιαστη 20άρα, που σύντομα θα γνωριστεί με τον φίλο και βοηθό του Λουντό, Άλεξ. Η επικοινωνία τους ξεκινά αθώα, γρήγορα όμως η έλξη τους είναι ακαταμάχητη και ο Άλεξ πιέζει την Κλερ να συναντηθούν από κοντά. Εγκλωβισμένη στο πλασματικό της «πρόσωπο», η Κλερ είναι σε αδιέξοδο. Πού, όμως, σταματά το ψέμα και πού ξεκινά η αλήθεια;

#10 Nyad, από 3/11 στο Netflix

Μια από τις πολυαναμενόμενες παραγωγές του Netflix, το Nyad είναι μια πραγματική ιστορία θέλησης και δύναμης. Υπόθεση: Σε ηλικία 60 ετών η αθλήτρια κολύμβησης Diana Nyad, αποφασίζει να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής της με την βοήθεια της προπονήτριας και καλύτερής της φίλης· να διασχίσει κολυμπώντας την απόσταση μεταξύ Κούβας και Φλόριντα. Η Jodie Foster και η Anette Benning πρωταγωνιστούν στο νέο biopic.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Μετά τους «Δολοφόνους» του Σκορσέζε έρχεται ο «Killer» του Φίντσερ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b