MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Καλλιρρόη Μυριαγκού: «Πήγα από ευγένεια στην audition του ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’, με τα χίλια ζόρια δέχθηκα τον ρόλο» (vid)

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της Ματίνας Μανταρινάκη, που έγραψε τη δική του ιστορία στην τηλεόραση.

Monopoli Team

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της Ματίνας Μανταρινάκη στην επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία για το πώς κατέληξε να περνάει οντισιόν για τον ρόλο…με το ζόρι.

«Ήμουν πολύ ανήσυχη και σαν κορίτσι πολύ δύσκολη. Ήταν πολύ κόντρα ο ρόλος. Πήρα την απόφαση με δυσκολία. Πέρασα από οντισιόν, εγώ πήγα χάλια ντυμένη, δεν ήθελα καθόλου. Πήγα από ευγένεια γιατί με είχε προτείνει η συμμαθήτριά μου στη σχολή η Μαρία Λεκάκη», ανέφερε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

«Με τα χίλια ζόρια προσπάθησαν να με πείσουν να είμαι. Με έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγα συνεχώς όχι. Τελικά, μου πρότειναν καλά λεφτά για τότε και είπα ναι και πήγα. Και έκανα αυτό. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Τώρα το βλέπω με πολλή χαρά και αγάπη», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑσάμερταϊμ, από τη bijoux de kant στο Θέατρο Μπέλλος12.09.2018

Αυτή την περίοδο η Καλλιρρόη Μυριαγκού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «σάμερταϊμ» στο θέατρο Μπέλλος αλλά και στο «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» στο θέατρο Μικρό Χορν.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b