MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ορέστης Τζιόβας: «Υπάρχει πολύ μεγάλο μίσος για τα τρανς άτομα» (vid)

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο Action24 και μίλησε μεταξύ άλλων στο «μίσος» που δέχονται άνθρωποι για τη σεξουαλικότητά τους, ακόμη και σήμερα.

Monopoli Team

Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και έδωσε συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους και τρανς ανθρώπους και όλα όσα αυτοί αντιμετωπίζουν στη σύγχρονη κοινωνία.

«Έχω κουβεντιάσει πάρα πολύ με ομοφυλόφιλους ανθρώπους και τρανς άτομα για την αντίδραση στη σεξουαλικότητά τους. Για τα τρανς άτομα υπάρχει ακόμα περισσότερο, υπάρχει δηλαδή, πολύ μεγάλο μίσος. Σε φτύνουν στον δρόμο», ανέφερε.

«Και στους ομοφυλόφιλους συμβαίνει, αλλά στα τρανς άτομα είναι κάτι ακραίο. Θέλουν δηλαδή, να σε σκοτώσουν. Δυστυχώς, δεν έχουν ξεπεραστεί αυτά, υπάρχουν ακραίες αντιδράσεις», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέα αποκαλυπτική έρευνα για το Χόλυγουντ: Πόση συμπερίληψη υπάρχει πραγματικά μπροστά από τον φακό;12.09.2018

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σ’ ένα ακραίο περιστατικό που έζησε ένας φίλος του για τη σεξουαλικότητά του.

«Πρόσφατα, είχε ανεβάσει ένας φίλος στα social media ότι δέχτηκε επίθεση στον δρόμο. Ο άλλος του μίλησε άσχημα χωρίς λόγο, τον έφτυσε κιόλας για την εμφάνισή του. Μέσα από τη συζήτηση, κατέληξα ότι αυτό που δεν αρέσει στους ανθρώπους είναι η ελευθερία που επέλεξε να έχει το άλλο άτομο και σίγουρα, δεν έχουν αυτοί. Γιατί δηλαδή, ο άνθρωπος αυτός είναι τόσο ελεύθερος, έχει σπάσει τα στερεότυπα και ζει όπως γουστάρει; Αυτό είναι που σιχαίνονται», εξήγησε.

Ο ηθοποιός δεν δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει ανοιχτά και για τους εθισμούς που ο ίδιος βίωσε, εξηγώντας τον τρόπο που τελικά ξέφυγε από αυτούς. «Μέσα από τους εθισμούς μαθαίνει κάποιος τον εαυτό του. Μαθαίνεις τα άκρα σου, τα όρια σου. Εγώ δεν ζήτησα τη βοήθεια επαγγελματιών για να κάνω απεξάρτηση, το έκοψα μαχαίρι μέσα σε μια μέρα και δούλεψε μια χαρά. Ήταν ένα τελματικό στάδιο που δεν ήθελα άλλο οπότε συνέβη από μόνο του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b