MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

Αυτό το νόστιμο σνακ βοηθά σημαντικά στην υγεία των οστών

Η αλήθεια είναι πως η υγεία των οστών μπορεί να επηρεάσει πολλές άλλες πτυχές της συνολικής μας υγείας.

Monopoli Team

Η αλήθεια είναι πως η υγεία των οστών μπορεί να επηρεάσει πολλές άλλες πτυχές της συνολικής μας υγείας. Όχι μόνο είναι επώδυνη η αναμονή για ένα σπασμένο ισχίο ή μηριαίο οστό για να επουλωθεί, αλλά καθιστά επίσης πολύ δύσκολη την άσκηση και την κοινωνικοποίηση κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης. Επιπλέον, η έλλειψη άσκησης και κοινωνικοποίησης μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική και καρδιαγγειακή υγεία , γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πολλές προκλήσεις.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, μαζί με το να κάνω τα δοκιμασμένα πράγματα που υποστηρίζουν την υγεία των οστών, όπως η άσκηση με βάρη, η αποφυγή του καπνίσματος και η συμπερίληψη γαλακτοκομικών στη διατροφή μου, άρχισα να τρώω δαμάσκηνα για να διατηρήσω την υγεία των οστών μου υπό έλεγχο.

Αν και αυτή η επιλογή μπορεί να εκπλήξει ορισμένους, υπάρχουν κάποιοι λόγοι για τους οποίους βασίζομαι στα δαμάσκηνα για την υγεία των οστών που μπορεί να μην γνωρίζετε (αλλά θα έπρεπε).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGreens Superfoods Powders: Όλη η αλήθεια για τις πράσινες σκόνες που υπόσχονται υγεία και μακροζωία12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Διατροφή
VIMA_WEB3b